Super Mario Odyssey GRATIS content update

Super Mario Odyssey GRATIS content update

Vanaf februari kunnen we in Super Mario Odyssey aan de slag met een nieuwe minigame: Balloon World. En we krijgen voor het eerst Luigi in de game te zien! Hehe daar is Mario’s broer dan toch eindelijk!

Nadat je het hoofdverhaal hebt uitgespeeld, zal Luigi in elke wereld opduiken en je uitdagen dit nieuwe spel te proberen. Het gaat hier om een Verstop en Zoek spel. De bedoeling is om een ballon in een van de werelden te verstoppen, welke andere spelers vervolgens moeten zoeken. Maar ook jij moet de ballonnen van anderen zien te vinden. Er  zit natuurlijk aan deze game een leaderboard verbonden.

Trailer – Super Mario Odyssey content update

video
play-rounded-fill

Video credits; GameXplain

Meer outfits

Naast deze nieuwe mode zullen er ook nieuwe outfits verschijnen in de game. Hiervan zijn nu reeds bekend de tropische outfit uit Super Mario Sunshine, een muzikanten outfit en een ridderharnas.

We vragen ons nu al af hoe we ze gaan unlocken (want zijn ze verbonden aan de Luigi game, gaat het om nieuwe objectives, is er een nieuwe wereld, misschien zelfs een throwback wereld voor Super Mario Sunshine (Ilse Delfino please :)); helaas weten we dat allen nog niet.)

Ohja kleine kanttekening; de update is GRATIS!
Wat vind jij van deze gratis update voor Super Mario Odyssey? Laat het ons weten!

Ad