Super Mario Party – 80 nieuwe Minigames

Super Mario Party – 80 nieuwe Minigames

Als de nieuwste game in de Mario Party-serie op de Nintendo Switch, bevat Super Mario Party meer dan 80 nieuwe minigames. Tijdens de Nintendo Treehouse-stream op E3 kregen fans een reeks minigames en een nieuwe modus met de naam Toad’s Rec Room.

video
play-rounded-fill

Terug naar het Bord

Mario Party-fans zullen blij zijn te weten dat 3D-bordspellen met grote afmetingen weer beschikbaar zijn en je kunt instellen hoe lang jij en je vrienden een bord willen spelen voordat ze beginnen. Er zijn ook een aantal nieuwe items te zien, zoals de Gouden Drank en de Coinado, die extra speelruimte toevoegen aan je dobbelstenen, of munten van andere spelers stelen.

De Freeplay-modus voor select-a-minigame is ook terug om de goede tijden te laten rollen, met het Nintendo Treehouse-team met Slaparazzi, Smash en Crab, Sizzling Stakes en een intense race naar de finish in Trike Harder.

Toad’s Rec Room

In een interessante draai brengt Super Mario Party ook een nieuwe modus naar de oppervlakte in Toad’s Rec Room. Met deze speciale modus kunnen spelers hun switchconsoles verbinden om elkaar uit te dagen om de beelden op het scherm met elkaar te verbinden. Een mooie manier om ongetwijfeld de tijd in de trein of in een vliegtuig door te brengen.

Super Mario Party zal in oktober beschikbaar zijn op de Nintendo Switch.

Ad