Super Mario Party aangekondigd

Super Mario Party aangekondigd

Nintendo heeft een nieuwe inzending aangekondigd in de leuke Mario Party-serie voor de Nintendo Switch. De nieuwe titel in de serie heet Super Mario Party en zoals je mag verwachten maakt deze het meeste gebruik van de Nintendo Switch Joy-Cons.

video
play-rounded-fill

Meer over Super Mario Party

De Mario Party ™ -serie komt naar het Nintendo Switch ™ -systeem met supergeladen plezier voor iedereen! De originele bordspelstijl is op een hoger plan getrapt met diepere strategische elementen, zoals specifieke dobbelstenen voor elk personage.

De game introduceert ook volledig nieuwe manieren om te spelen, waaronder minigames met Joy-Con ™ -controller en nieuwe modi om van te genieten met familie en vrienden. Bordspel gaat terug naar de basis van vier spelers als je om beurten gaat en over het bord rent op zoek naar sterren.

Je kunt ook twee Nintendo Switch-systemen koppelen en genieten van deze dynamische speelstijl, zoals in de modus Rec Room van de nieuwe Toad. Met nieuwe modi en nieuwe minigames gekoppeld aan originele bordspellen, begint het feest overal, altijd en met allerlei soorten spelers.

Super Mario Party is beschikbaar op 5 oktober!