Super Mario Party ongebruikt bord en DLC-sporen ontdekt

Super Mario Party ongebruikt bord en DLC-sporen ontdekt

Super Mario Party is vorig jaar uitgebracht en de game is goed verkocht, maar er is geen DLC na de lancering uitgebracht. Sinds de release van oktober 2018 heeft Nintendo eigenlijk niet veel met de game gedaan.

Interessante vondst

Dataminers hebben nu de codering van het spel doorlopen en hebben een aantal interessante dingen ontdekt. De code van de game bevat dingen als “Core_GetStreamingInstallDLCStatus”, “SeasonPass” en “DLC1”, waarmee wordt aangegeven dat Nintendo op enig moment in de ontwikkeling van de game een Season Pass en DLC had gepland.

Er werd ook een ongebruikt bord ontdekt, dat een stadsthema zou hebben gehad.

Over Super Mario Party

Super Mario Party is een partyvideogame ontwikkeld door NDcube en uitgegeven door Nintendo voor de Nintendo Switch. Het elfde hoofddeel in de Mario Party-serie, werd wereldwijd uitgebracht op 5 oktober 2018. Per 31 maart 2019 heeft de game 6,40 miljoen exemplaren verkocht.

video

De traditionele gameplay van de oudere Mario Party-games keert terug in Super Mario Party, na het vertrek van de vorige twee games uit de gevestigde vorm. In de standaardgame-modus, Party-modus, kunnen maximaal vier spelers om de beurt op het bord navigeren op zoek naar sterren, terwijl ze in verschillende minigames tegen elkaar strijden.

Zorg ervoor dat je ook onze review van Super Mario Party bekijkt; https://www.nintendoreporters.com/reviews/nintendo-switch/super-mario-party/