Super Meat Boy deze december nog?

Super Meat Boy deze december nog?

Het is al langer bekend dat Super Meat Boy naar de Nintendo Switch zou gaan komen, maar nu hebben we eindelijk een indicatie van de release datum en meer! 

In een nieuwsbrief gericht aan hun fans maakte Team Meat bekend dat Super Meat Boy deze december nog naar de Nintendo Switch komt. Dat niet alleen, in dezelfde nieuwsbrief werd vermeld dat de Nintendo Switch versie iets “speciaals” zal gaan bevatten.

Er werd niet ingegaan op de details, maar het zou ervoor moeten zorgen dat zelfs mensen die de game al op een ander systeem hebben de game alsnog naar de Nintendo Switch zouden willen aanschaffen.

Ook werd er aangegeven dat er nagedacht werd over een fysieke release (Vanuit ons een yes pleeeease). De ontwikkelaars geven aan dat ze proberen naar hun fans te luisteren en dat ze eraan werken. Dus wie weet!

Super Mystery Boy

In ieder geval blijft het de aankomende tijd nog spannend. Het is al bijna december, dus zit de release eraan te komen of moeten we wachten tot de feestdagen of toch nog volgend jaar?  En wat is deze speciale “verassing?” Zonder hints kan het natuurlijk van alles zijn.

Wat verwachten jullie?

Ad