Super Meat Boy Forever beschikbaar

Super Meat Boy Forever beschikbaar

Super Meat Boy forever is nu te koop via de Nintendo Switch eShop. De game wijkt af van de originele Super Meat Boy, aangezien Super Meat Boy Forever een auto-runner is met willekeurig gegenereerde levels.

video

Over Super Meat Boy Forever

Super Meat Boy Forever vindt een paar jaar na de gebeurtenissen van Super Meat Boy plaats. Meat Boy en Bandage Girl leiden al een aantal jaren een gelukkig leven zonder Dr. Fetus en ze hebben nu een geweldige kleine baby genaamd Nugget. Nugget is de personificatie van vreugde en ze is alles voor Meat Boy en Bandage Girl.

Op een dag terwijl onze helden aan het picknicken waren, besloop Dr. Fetus ze, sloeg Meat Boy en Bandage Girl bewusteloos met een schop en ontvoerde Nugget! Toen onze helden kwamen en ontdekten dat Nugget vermist was, wisten ze wie ze achterna moesten gaan. Ze kraakten met hun knokkels en besloten nooit te stoppen totdat ze Nugget terug hadden en dr. Fetus een heel belangrijke les leerden. Een les die alleen geleerd kan worden met stoten en trappen.

De uitdaging van Super Meat Boy keert terug in Super Meat Boy Forever. Niveaus zijn brutaal, de dood is onvermijdelijk en spelers zullen dat zoete gevoel van voldoening krijgen na het verslaan van een niveau. Spelers rennen, springen, slaan en trappen zich een weg door vertrouwde omgevingen en totaal nieuwe werelden.

Wat is er beter dan een keer Super Meat Boy Forever te spelen?

Het antwoord is simpel: meerdere keren door Super Meat Boy Forever spelen en elke keer nieuwe levels hebben om te spelen. Niveaus worden willekeurig gegenereerd en elke keer dat het spel is voltooid, verschijnt de optie om het spel opnieuw te spelen. Dit genereert een geheel nieuwe ervaring door verschillende niveaus te presenteren met hun eigen unieke geheime locaties. We hebben letterlijk duizenden levels met de hand gemaakt waar spelers van kunnen genieten en ze kunnen overwinnen. Je kunt Super Meat Boy Forever meerdere keren van begin tot eind opnieuw spelen voordat je ooit een dubbel level ziet. Het is echt een opmerkelijk technisch staaltje en een monumentaal voorbeeld van het negeren van de grenzen van rationeel spelontwerp en -productie.

Ze geven geen Oscars aan games, maar dat zullen ze waarschijnlijk doen nadat Super Meat Boy Forever de beste film van 2020 en 2021 wordt! Ons verhaal neemt Meat Boy en Bandage Girl mee door verschillende werelden op zoek naar hun lieve kleine Nugget met prachtig geanimeerde tussenfilmpjes en muzikale begeleiding waardoor Citizen Kane eruitziet als een reactievideo voor het uitpakken van een slee.

Spelers zullen lachen, ze zullen huilen, en als alles is gezegd en gedaan, komen ze misschien iets beter uit de ervaring dan toen ze begonnen. Oké, dat laatste deel zal waarschijnlijk niet gebeuren, maar marketingtekst is moeilijk te schrijven.