Super Meat Boy Forever – Haalt April 2019 niet

Super Meat Boy Forever – Haalt April 2019 niet

Droevig nieuws voor fervent fans van Super Meat Boy. Team Meat Deultelaars achter Super Meat Boy is voor eeuwig zegent dat de runner-action titel niet langer wordt gelanceerd in april 2019.

Uitgesteld

Voor nu lanceert de game wat tijd “na maar niet te ver na april 2019”. Terwijl de vertraging jammer was, verduidelijkte Team Meat fans op Twitter dat ze zichzelf niet wilden uitputten terwijl ze Super Meat Boy Forever zo goed als mogelijk probeerde te maken.

video
play-rounded-fill

Over Super Meat Boy Forever

Dr. Fetus is weer een eikel (zoals hij doet), maar deze keer heeft hij het schattige kleine babymeisje van Meat Boy en Bandage Girl, genaamd Nugget, gekidnapt! Meat Boy en Bandage Girl zullen door de grinder worden gevoerd (DAT IS GEEN VLEES JOKE SHUT UP) terwijl ze door 6 hoofdstukken springen en schuiven, die willekeurig verdeelde niveaus bevatten die steeds moeilijker worden telkens je ze rangschikt.

Versla een level, het scoort, de volgende keer dat je het speelt, krijg je een hardere versie van dat level totdat je het uiteindelijk onder de knie hebt! Er zijn bazen, geheimen, stervende, geweldige muziek, prachtige kunst en sterven! Ook als dat niet genoeg is, is er een Dark World met extreem harde levels voor diegenen onder jullie die van dat soort dingen houden.

Kenmerken:

  • Spring, schuif, perforeer en trap door 6 hoofdstukken gevuld met willekeurig opgebouwde niveaus. Versla een level, het scoort, de volgende keer dat je het speelt, krijg je een hardere versie van dat level.
  • Tal van herspeelbare levels! Bosses! Geheimen! Punch en kickdingen! en ANDERE VERRASSINGEN waar we het nog niet over hebben!
  • Moeilijk platformgebruik met geweldige besturingselementen die voor iedereen toegankelijk zijn, maar toch vaardigheid en oefening vereisen om het spel echt onder de knie te krijgen.