Super Meat Boy Forever – Ontiegelijk moeilijke DLC, user levels

Super Meat Boy Forever – Ontiegelijk moeilijke DLC, user levels

Team Meat mede-oprichter en Super Meat Boy Forever-ontwerper en -programmeur Tommy Refenes deelden een paar weetjes over de post-lanceringsplannen die ze hebben voor Super Meat Boy Forever.

Tijdens een PAX East 2019-interview met Dualshockers onthulde Refenes dat het team plannen heeft voor een post-lanceringsinhoud voor Super Meat Boy Forever. Het is gebleken dat deze post-launch DLC substantiële nieuwe toevoegingen voor het spel zal bevatten.

video
play-rounded-fill

Super Meat Boy Forever DLC + Plannen

Ten eerste, één ding om naar uit te kijken is dat de inhoud van dit spel het spel nog uitdagender zou maken omdat het erop gericht is om de levels van Super Meat Boy Forever belachelijk hard te maken.

Vervolgens heeft Refenes bevestigd dat door gebruikers gemaakte levels ook terugkomen, een systeem vergelijkbaar met Super Meat World-leveleditor toegevoegd aan Super Meat Boy na de lancering.

Zoals eerder gemeld, kondigde Nicalis aan dat Super Meat Boy Forever april 2019 zal lanceren op Nintendo Switch. De Nintendo Switch-versie werkt met 60 frames per seconde en 1080p in de tv-modus (720p in de handheld-modus).

Ad