Super Monkey Ball: Banana Blitz HD – Demo bevestigt geruchten geheim karakter

Super Monkey Ball: Banana Blitz HD – Demo bevestigt geruchten geheim karakter

Fans ontdekten eerder het bewijs van een geheim crossover-personage dat naar Super Monkey Ball: Banana Blitz HD komt.

En daar is Sonic

Met de release van de demo hebben dataminers sindsdien nog meer bewijs gevonden van het bestaan van dit verborgen personage. Zoals gedeeld door NWPlayer123, bevat de demo een set texturen die het bekende gezicht van Sonic The Hedgehog tonen, samen met zijn beroemde Ring:

Hiermee is alles behalve bevestigd dat Sonic zal verschijnen als een speelbaar personage in Super Monkey Ball: Banana Blitz HD. Dat gezegd hebbende, zullen we reikhalzend uit naar de officiële bevestiging van SEGA zelf, en zullen we meer updates brengen zodra ze komen.

Over Super Monkey Ball: Banana Blitz HD

Houd je bananen vast, want Super Monkey Ball: Banana Blitz HD rolt jouw kant op! Ervaar de magie van een van de meest geliefde titels in de serie, nu geremasterd in HD!

Ga terug in de fantastische wereld van Super Monkey Ball en neem je bananen terug van de alien piratenkoning Captain Crabuchin. Race door meer dan 100 kleurrijke podia en daag je vrienden en familie uit voor 10 fan-favoriete Party Games! Voel je je de snelste, meest wendbare aap die er is? Probeer de Time Attack-modus of de slopende Decathlon-duurrun! Gaat u het scorebord halen?