Super Monkey Ball: Banana Blitz HD – Eerste Gameplay Trailer

Super Monkey Ball: Banana Blitz HD – Eerste Gameplay Trailer

Aan het wachten op Super Monkey Ball: Banana Blitz HD voor Nintendo Switch? Nu kun je eindelijk een kijkje nemen in de verfrissende nieuwe presentatie en stijl!

SEGA heeft de eerste officiële gameplay-trailer uitgebracht voor de aankomende HD-remaster, die je hieronder kunt bekijken. Het bevat namelijk verschillende fragmenten van de 100+ niveaus van de game, evenals een kleine plaag bij sommige baasgevechten.

Over Super Monkey Ball: Banana Blitz HD

Houd je bananen in de gaten, want Super Monkey Ball: Banana Blitz HD rolt jouw kant uit! Ervaar de magie van een van de meest populaire titels in de serie, nu helemaal in HD geremasterd!

Ga weer naar de fantastische wereld van Super Monkey Ball en steel je bananen terug van de buitenaardse ruimtepiratenkoning Captain Crabuchin. Race door meer dan 100 kleurrijke levels en daag je vrienden en familie uit om mee te doen aan 10 bij fans zo populaire Party Games! Denk je dat je de snelste en behendigste aap bent die er is? Probeer de Time Attack-modus of de slopende Decathlon-loop! Komt je naam op het scorebord te staan?

Super Monkey Ball: Banana Blitz HD launches for Switch on October 29, 2019.

Ad