Super Monkey Ball: Banana Blitz HD – Japanse Theme Song onthuld

Super Monkey Ball: Banana Blitz HD – Japanse Theme Song onthuld

Ben je klaar om uit te vallen en rond te rollen naar pakkende deuntjes op de Nintendo Switch? Bekijk met welke muzikale geneugten je wordt getrakteerd in Super Monkey Ball: Banana Blitz HD!

SEGA Japan heeft een nieuwe video uitgebracht met het Japanse themalied van de geremasterde titel. Het nummer wordt uitgevoerd in samenwerking met de groep Banana Fritters (nee, dat lees je niet verkeerd) – met enkele pittige en hilarische lijnen zoals “bijt een beetje van mij” in de mix.

Het is niet duidelijk of het ook in de westerse release van de game zal zitten, maar we hopen het zeker – omdat het behoorlijk pakkend is!

video
play-rounded-fill

Over Super Monkey Ball: Banana Blitz HD

De remake werkt de originele 480p grafische afbeeldingen van de game bij tot 1080p met 60 fps, met geoptimaliseerde besturingselementen voor elk platform waarop het spel wordt uitgebracht. Bewegingscontroles van het origineel zijn verwijderd ten gunste van aangescherpte analoge controles, wat ongetwijfeld fans tevreden zal stellen die een meer traditionele opstelling verkiezen.

Kenmerken:

  • Super Monkey Ball: Banana Blitz is terug in HD: oorspronkelijk uitgebracht op de Wii in 2006, Super Monkey Ball: Banana Blitz HD nieuw leven ingeblazen het originele spel met 100 single-player stages, 10 multi-player mini-games, vernieuwde bedieningsschema’s, bijgewerkt afbeeldingen en meer.
  • Online klassementen: spelers kunnen voor het eerst concurreren met anderen over de hele wereld via online klassementen voor Time Attack voor één speler en de geheel nieuwe Mini-Game Decathalon Score Attack-modi.
  • Geen Monkey Business – Speel op jouw manier: Super Monkey Ball: Banana Blitz HD is beschikbaar op Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en Steam. Met uniek geoptimaliseerde besturingsschema’s voor elk platform, kan iedereen, van beginnende rollers tot wereldrecordhouders, meteen meedoen aan het plezier.

Super Monkey Ball: Banana Blitz HD zal op 31 oktober 2019 in Japan de Nintendo Switch raken. Ondertussen zal het iets eerder op 29 oktober 2019 Noord-Amerika raken.

Ad