Super Monkey Ball: Banana Mania – DLC personage Monster Rancher’s Suezo

Super Monkey Ball: Banana Mania – DLC personage Monster Rancher’s Suezo

SEGA heeft onthuld dat Suezo uit Monster Rancher een betaald DLC-personage voor de game zal zijn. Hij wordt gelanceerd op 19 oktober 2021 en kost $ 4,99 USD

video
play-rounded-fill

Over Suezo

Suezo’s zijn eenogige monsters die van nature neurotisch zijn. Ze zijn van nature intelligent en kunnen uiteindelijk telekinese en telepathie ontwikkelen. Suezo’s zijn enkele van de meest populaire Monster Rancher-monsters, en enkele van de meest bekende zijn de albino White Suezo en de door de mens gemaakte Sueki Suezo die je kunt ontgrendelen door de Monster Rancher 1-spelschijf te gebruiken tijdens het spelen van Monster Rancher 2.

Over Super Monkey Ball: Banana Mania

Ga helemaal los met je favoriete apenbende in het ultieme Super Monkey Ball-avontuur!

Rol door wondere werelden met AiAi en vrienden terwijl je racet om te voorkomen dat de apengekke wetenschapper Dr. Bad-Boon Jungle Island opblaast!

Word lid van het all-star apenteam van AiAi, MeeMee, GonGon, Baby, YanYan en Doctor terwijl je stuitert, kantelt en rolt door honderden prachtig gemaakte levels en doolhoven.

Het zijn apenzaken voor de bende – speel alleen of met vrienden terwijl je Dr. Bad-Boon neerhaalt en je geliefde bananen terug steelt!

Super Monkey Ball: Banana Mania komt op 5 oktober 2021 naar Nintendo Switch.