Super Monkey Ball: Banana Mania – Maak kennis met de speelbare cast

Super Monkey Ball: Banana Mania – Maak kennis met de speelbare cast

SEGA heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor de aankomende geremasterde titel, die op 5 oktober 2021 voor Switch uitkomt.

We krijgen namelijk een nieuwe kijk op de speelbare cast van de game, bestaande uit AiAi, MeeMee, Baby, GonGon, YanYan en Doctor!

video
play-rounded-fill

Maak kennis met de apen

  • AiAi – AiAi, de zorgeloze leider van de apenbende, is een slimme primaat die elke uitdaging aangaat die op zijn pad komt! Hij leeft gelukkig met zijn vrouw MeeMee en hun zoon Baby op Jungle Island, klaar om zijn vrienden te leiden wanneer het avontuur roept.
  • MeeMee – MeeMee, de charmante medeleider van de bende, is de vriendelijkste ziel van Jungle Island en de lijm die de bende samenbindt. Moeder van baby en echtgenote van AiAi, Mimi is een taaie banaan die er altijd naar streeft om de mensen om haar heen gelukkig te maken. Ze houdt ervan om op zoek te gaan naar verse bloemen om op avontuur te gaan.
  • Baby – Baby is de coolste aap die er is met een gelikte zonnebril en een razendsnelle kruip. Hoewel het meestal joviaal is, staat Baby bekend om de af en toe een epische smelt die te horen is vanaf heel Jungle Island! Hij is erg slim voor een aap van zijn leeftijd en is altijd bereid om zijn ouders te helpen elke banaan te verzamelen en de boel te redden.
  • GonGon – Als je extra kracht en spieren nodig hebt, is GonGon je belangrijkste gorilla! Hoewel hij en AiAi ooit rivalen waren, werken deze twee beste vrienden nu vaak samen om de snode plannen van Dr. Bad-Boon te stoppen. Snel en sterk met een hart van goud, het is bekend dat GonGon’s body checks tegenstanders de ruimte in sturen!
  • Dokter – Deze mysterieuze oude aap kent zijn eigen naam niet eens – hij heeft geheugenverlies! Ondanks dat hij al zijn oude herinneringen kwijt is, vindt hij altijd fascinerende nieuwe dingen uit voor de apen in de stad. Hij verdiende de naam “Dokter” uit respect voor zijn intelligentie en vindingrijkheid.
  • YanYan – YanYan, een snelle en onverschrokken ringstaartmaki en meester van de apenvechtsporten, is een vuist vol energie met een kleurrijke stijl. Ze is een van de stoerste apen aan deze kant van Jungle Island en staat altijd klaar om haar vrienden te helpen bij avonturen.