Super Rare Games – Aerial Knight’s Never Yield fysieke release

Super Rare Games – Aerial Knight’s Never Yield fysieke release

Super Rare Games heeft aangegeven dat het zal samenwerken met uitgever Headup en ontwikkelaar Aerial Knight om Never Yield voor Nintendo Switch in fysieke vorm uit te brengen. Het zullen er 4.000 zijn. Elk exemplaar heeft alle huidige inhoud in zijn winkelwagentje, zoals ‘Da Update’, een handleiding in kleur, interieurkunst, een exclusieve sticker en ruilkaarten.

Over Aerial Knight’s Never Yield

Aerial Knight’s Never Yield is een 3D side-scrolling game van Aerial Knight. Het kwam in mei 2021 uit in de eShop van Nintendo Switch. We vertellen je er hieronder meer over.

Kruip in de huid van Wally, een onbekende persoon die heeft teruggekregen wat hem is afgenomen. Nu hij iets heeft gevonden dat zijn stad voorgoed kan veranderen, is hij klaar om de waarheid te vertellen. Je moet snel genoeg zijn om weg te komen van je vijanden, toch?

Functieduur: dit avontuur boordevol actie kan één keer per middag worden gespeeld, wat ongeveer de duur is van een gemiddelde actiefilm (ongeveer anderhalf uur op Normaal). Daarna kunt u proberen een betere score te behalen.

Aerial Knight’s Never Yield is een 3D side-scrolling game met een interessant verhaal dat spelers altijd in beweging houdt. Het is als een klassieke eindeloze loper. Ren, spring, schuif of “dash” voor acrobatische variaties die leiden tot coole combo’s en blijf weg van de uitdagingen die eraan komen. De game is gemaakt voor mensen die graag games speedrunnen, maar het is ook leuk voor mensen die gewoon voor de lol willen spelen.

Soundtrack: “Danime-Sama”, een artiest uit Detroit, maakt de soundtrack voor Aerial Knight’s Never Yield, met zang van artiesten van over de hele wereld.

Een bericht van de ontwikkelaar:

“Dit project begon als een hobby die ik alleen deed. Ik wilde iets bekends maar nieuws maken voor deze generatie gamers, en ik wilde ook aandacht vragen voor delen van een cultuur die vaak over het hoofd worden gezien. Ik hoop dat je geniet van het spel als het uitkomt, en ik hoop dat je me zult volgen op mijn reis om meer leuke spellen te maken.”

Het fysieke exemplaar van Aerial Knight’s Never Yield kan worden gereserveerd vanaf 21 juli om 10.00 uur PT, 13.00 uur. ET, 18.00 uur in het VK, en 19.00 uur. in Europa.