Super Rare Games – Atomik: RunGunJumpGun – Fysieke Release

Super Rare Games – Atomik: RunGunJumpGun – Fysieke Release

Super Rare Games – Atomik: RunGunJumpGun – Fysieke release en beschikbaar voor pre-order op 30 maart.

Deze 2D-actieplatformgame daagt spelers uit om door drie unieke werelden te navigeren en Atomiks te verzamelen, de primaire bron van het zonnestelsel. De tandenknarsende gameplay, surrealistische beelden en hyperkinetische soundtrack van de game maken het tot een onvergetelijke ervaring.

Bovendien biedt Atomik: RunGunJumpGun toegankelijkheidsfuncties voor spelers met een handicap en een marathonmodus voor wereldwijde competities met hoge scores.

video
play-rounded-fill

Atomik: RunGunJumpGun – Fysieke uitgave

Super Rare Games heeft de release aangekondigd van Atomik: RunGunJumpGun voor Nintendo Switch in fysieke vorm, compleet met exclusieve content voor verzamelaars. Deze 2D-actieplatformgame, oorspronkelijk uitgebracht als eShop-download in 2018, daagt spelers uit om door drie unieke werelden in het Extax-systeem te navigeren en Atomiks te verzamelen, de primaire bron van het zonnestelsel. De tandenknarsende gameplay, surrealistische beelden en hyperkinetische soundtrack van de game maken het tot een onvergetelijke ervaring.

Naast de boeiende gameplay biedt Atomik: RunGunJumpGun toegankelijkheidsfuncties voor spelers met een handicap, waaronder gameplay met één hand. Deze toewijding aan inclusiviteit is lovenswaardig in een branche die te vaak de behoeften van bepaalde spelers over het hoofd ziet.

Over Atomik: RunGunJumpGun

Atomik: RunGunJumpGun is een 2D-actieplatformgame ontwikkeld door de Canadese studio ThirtyThree. Het werd voor het eerst uitgebracht als digitale download voor de Nintendo Switch in 2018 en heeft sindsdien een cultstatus verworven vanwege de uitdagende gameplay, surrealistische beelden en hyperkinetische soundtrack.

Het spel speelt zich af in het Extax-systeem, een zonnestelsel waar de zon begint te zwellen en planeten verslindt. Nu de meeste planeten al zijn verslonden, zijn de resterende werelden vervallen in waanzin en bijgeloof. Spelers besturen een aaseter van buiten het Extax-systeem, wiens enige doel is om Atomiks te verzamelen, de primaire hulpbron van het zonnestelsel. De motieven van de aaseter worden opengelaten voor interpretatie, wat bijdraagt ​​aan het surrealisme en mysterie van het spel.

Atomik: RunGunJumpGun bevat meer dan 120 zorgvuldig vervaardigde niveaus, elk met zijn eigen specifieke uitdagingen waarvoor spelers hun speelstijl moeten veranderen. De non-stop actie en genadige respawns van de game houden spelers voortdurend in actie, terwijl de masochistische verzamelobjecten en de wereldwijde highscore-competitie completisten aanspreken.

Misschien wel het meest opmerkelijk, Atomik: RunGunJumpGun biedt toegankelijkheidsfuncties voor spelers met een handicap, waaronder gameplay met één hand. Deze toewijding aan inclusiviteit is lovenswaardig in een branche die te vaak de behoeften van bepaalde spelers over het hoofd ziet.

Al met al is Atomik: RunGunJumpGun een uniek en uitdagend spel dat het spelen waard is voor fans van het actieplatformgenre. De surrealistische stijl en hyperkinetische actie maken het tot een onvergetelijke ervaring en de toegankelijkheidsfuncties maken het tot een spel waar alle spelers van kunnen genieten.

Wat is inbegrepen?

De fysieke release van Atomik: RunGunJumpGun voor Switch bevat een handleiding in kleur, artwork aan de binnenkant, exclusieve sticker en ruilkaarten, wat bijdraagt ​​aan de verzamelbaarheid van de game. De inzet van Super Rare Games voor fysieke releases van hoge kwaliteit zorgt ervoor dat deze editie van Atomik: RunGunJumpGun een must-have is voor verzamelaars.

Herspeelbaarheid

De motivatie van de aaseter om Atomiks te verzamelen draagt ​​bij aan het surrealisme en mysterie van het spel. Is de aaseter gewoon een hebzuchtige opportunist, of heeft zijn zoektocht een groter doel? Het open karakter van de motieven van de aaseter voegt een extra laag intriges toe aan het spel.

Voor completisten biedt Atomik: RunGunJumpGun een marathonmodus en wereldwijde competitie met hoge scores. Deze uitdagingen, gecombineerd met de minutieus vervaardigde levels en masochistische verzamelobjecten van de game, zorgen ervoor dat Atomik: RunGunJumpGun een game is die ervoor zorgt dat spelers blijven terugkomen voor meer.

Conclusie

Over het algemeen is Atomik: RunGunJumpGun fysieke release voor Switch van Super Rare Games een uitstekende aanvulling op elke Switch-bibliotheek. De toegankelijkheidsfuncties, surrealistische stijl en hyperkinetische actie maken het een spel waar alle spelers van kunnen genieten.

Veelgestelde vragen
  • V: Kan Atomik: RunGunJumpGun worden gespeeld door spelers met een handicap?
    • A: Ja, Atomik: RunGunJumpGun biedt toegankelijkheidsfuncties voor spelers met een handicap, waaronder gameplay met één hand.
  • V: Is Atomik: RunGunJumpGun beschikbaar voor pre-order?
    • A: Ja, de fysieke release van Atomik: RunGunJumpGun voor de Switch kan op 30 maart om 10.00 uur PT / 13.00 uur ET / 18.00 uur ET / 18.00 uur in het VK / 19.00 uur in Europa worden gereserveerd.
  • V: Wat houdt de fysieke release van Atomik: RunGunJumpGun voor Switch in?
    • A: De fysieke release van Atomik: RunGunJumpGun voor Switch bevat een handleiding in kleur, artwork aan de binnenkant, exclusieve sticker en ruilkaarten.
  • V: Wat is de motivatie van de aaseter om Atomiks te verzamelen?
    • A: De motivatie van de aaseter om Atomiks te verzamelen wordt opengelaten voor interpretatie, wat bijdraagt ​​aan het surrealisme en mysterie van het spel.
  • V: Heeft Atomik: RunGunJumpGun een wereldwijde competitie met hoge scores?
    • A: Ja, Atomik: RunGunJumpGun biedt een marathonmodus en een wereldwijde highscore-competitie voor completisten.