Super Rare Games – Dungeon Defenders: Awakened – Release fysieke versie

Super Rare Games – Dungeon Defenders: Awakened – Release fysieke versie

Samenvatting:

Dungeon Defenders: Awakened is een torenverdedigingsspel boordevol actie dat spelers een meeslepende ervaring biedt. Met de game kunnen spelers de Eternia-kristallen verdedigen tegen golven van trollen, goblins en andere kwaadaardige wezens door verdedigingsblokkades en torens op te zetten, terwijl ze ook een assortiment aan vaardigheden, uitrusting en krachtige speciale vaardigheden gebruiken om hun vijanden te verslaan.

De fysieke versie van Dungeon Defenders: Awakened voor de Nintendo Switch bevat alle huidige door Switch uitgebrachte content op de cartridge op het moment van drukken, evenals exclusieve fysieke verzamelobjecten zoals een handleiding in kleur, interieurillustraties, een exclusief sticker en ruilkaarten.

Voor spelers die de voorkeur geven aan fysieke exemplaren van hun games, is de limited edition fysieke versie van Dungeon Defenders: Awakened voor de Nintendo Switch een must-have.


Dungeon Defenders: Awakened – Release fysieke versie

Dungeon Defenders: Awakened is een actie-RPG torenverdedigingsgame die voor het eerst digitaal werd uitgebracht op de Nintendo Switch in augustus 2021. Super Rare Games heeft nu aangekondigd dat ze een fysieke limited edition zullen uitbrengen versie van de game voor de Nintendo Switch op 11 mei 2023.

Plot- en gameplaymechanismen

In Dungeon Defenders: Awakened moeten spelers de Eternia Crystals verdedigen tegen golven van vijanden zoals trollen, goblins en andere kwaadaardige wezens. Om dit te doen, moeten ze verdedigingsblokkades en torens samenstellen en een assortiment aan vaardigheden, uitrusting en krachtige speciale vaardigheden gebruiken om hun vijanden te verslaan.

De game biedt buit, nivellering, huisdieren en karakteraanpassing om een ​​legendarische ervaring te creëren. Spelers kunnen de Squire, Huntress, Apprentice en Monk onder de knie krijgen om het op te nemen tegen honderden handlangers die op de chaos uit zijn. Bovendien kunnen ze hun arsenaal aan blokkades, torens, vallen en aura’s bouwen en gebruiken om de Eternia-kristallen veilig te houden.

Dungeon Defenders: Awakened kan alleen of in coöpmodus voor maximaal vier spelers worden gespeeld, waardoor het een geweldig spel is om met vrienden te spelen. De game biedt verschillende spelmodi, zoals de overlevingsmodus, de pure strategiemodus en de mixmodus, die allemaal unieke uitdagingen voor de speler bieden.

Functies van de fysieke versie

De fysieke versie in beperkte oplage van Dungeon Defenders: Awakened voor de Nintendo Switch bevat alle huidige door Switch uitgebrachte content op de cartridge op het moment van drukken. Bovendien ontvangen spelers exclusieve fysieke verzamelobjecten, zoals een handleiding in kleur, interieurkunst, een exclusieve sticker en ruilkaarten.

Reserveringsgegevens voor pre-orders

Pre-orders voor de limited edition fysieke versie van Dungeon Defenders: Awakened voor de Nintendo Switch gaan live op 11 mei 2023 om 10.00 uur PT / 13.00 uur ET / 18.00 uur in het VK / 19.00 uur in Europa op de Super Rare Games-website. Geïnteresseerde kopers moeten snel handelen, want Super Rare Games wacht zelden te lang met het verzenden van titels na release.

Conclusie

Al met al is de fysieke versie in beperkte oplage van Dungeon Defenders: Awakened voor de Nintendo Switch een must-have voor fans van de game en voor degenen die de voorkeur geven aan fysieke exemplaren van hun games. Met alle huidige door Switch uitgebrachte content op de cartridge en exclusieve fysieke verzamelobjecten, wordt deze release in beperkte oplage zeker een hit.

Veelgestelde vragen
  • 1. Kan ik Dungeon Defenders: Awakened solo spelen?
    • Ja, Dungeon Defenders: Awakened kan alleen of in coöpmodus voor maximaal vier spelers worden gespeeld.
  • 2. Wat zijn de verschillende spelmodi in Dungeon Defenders: Awakened?
    • Dungeon Defenders: Awakened biedt verschillende spelmodi zoals Survival Mode, Pure Strategy Mode en Mix Mode, die allemaal unieke uitdagingen voor de speler bieden.
  • 3. Welke fysieke verzamelobjecten worden geleverd met de fysieke versie van Dungeon Defenders: Awakened voor de Nintendo Switch in beperkte oplage?
    • De fysieke versie in beperkte oplage van Dungeon Defenders: Awakened voor de Nintendo Switch bevat een handleiding in kleur, interieurafbeeldingen, een exclusieve sticker en ruilkaarten.
  • 4. Wanneer beginnen pre-orders voor de fysieke versie van Dungeon Defenders: Awakened voor de Nintendo Switch in beperkte oplage?
    • Pre-orders voor de limited edition fysieke versie van Dungeon Defenders: Awakened voor de Nintendo Switch gaan live op 11 mei 2023 om 10.00 uur PT / 13.00 uur ET / 18.00 uur in het VK / 19.00 uur in Europa op de Super Rare Games-website.
  • 5. Wat zit er in de limited edition fysieke versie van Dungeon Defenders: Awakened voor de Nintendo Switch?
    • De fysieke versie in beperkte oplage van Dungeon Defenders: Awakened voor de Nintendo Switch bevat alle huidige door Switch uitgebrachte content op de cartridge op het moment van drukken, evenals exclusieve fysieke verzamelobjecten zoals een handleiding in kleur, interieurillustraties, een exclusieve sticker en ruilkaarten.