Super Rare Games – Heaven’s Machine – Eerste alleen fysieke titel

Super Rare Games – Heaven’s Machine – Eerste alleen fysieke titel

Super Rare Games onthulde Heaven’s Machine – een chaotische en snelle roguelite van ontwikkelaar Glass Revolver. In de fysieke game zullen spelers door een bizarre trein schieten, terwijl deze naar de hemel raast!

Super Rare Games is ongelooflijk trots om Heaven’s Machine aan te kondigen, onze eerste originele release onder ons gloednieuwe Super Rare Shorts-label.

video
play-rounded-fill

Deze chaotische, snelle roguelite van Glass Revolver, maker van ITTA en House of God, zal beschikbaar zijn als een fysieke Nintendo Switch-release, met open pre-orders van 11 november (18:00 GMT) tot 22 december – beschikbaar wereldwijd exclusief op www.superraregames.com

Alleen fysiek

Fysieke releases van Super Rare Shorts zijn volledig originele games en worden allemaal geleverd met de volledige game op een wagentje, een full-colour handleiding, sticker en buitenste verzameldoos. Ze worden niet digitaal uitgebracht in de eShop, waardoor deze echte unieke verzamelobjecten zijn.

Over Heaven’s Machine

Heaven’s Machine is een chaotische, snelle roguelite die zich afspeelt in een kosmische trein die naar de hemel racet. Jack wordt wakker en bevindt zich aan het einde van deze metalen tombe, met geen andere keuze dan een pistool op te pakken, de trekker over te halen en halsoverkop naar de conducteur toe te rennen om hun overleden geliefde te redden.

Als Jack reizen spelers door een willekeurig gegenereerde trein, pakken tientallen van de 50+ unieke items, vernietigen honderden vijanden en vechten tegen bizarre monsters. Voor een extra uitdaging vecht je tegen de demiurg in de ontgrendelbare Nachttrein-modus die alle treinwagons, vijanden, bazen en winkels willekeurig verdeelt!