Super Rare Games – Monster Prom XXL

Super Rare Games – Monster Prom XXL

Super Rare Games heeft bevestigd dat de datingsimulator voor meerdere spelers, Monster Prom XXL, de volgende in de rij zal zijn om een ​​exclusieve fysieke release te krijgen.

Er zullen 5.000 standaardkopieën beschikbaar zijn – elk inclusief een handleiding in kleur, interieurillustraties, exclusieve sticker en drie willekeurige ruilkaarten uit een set van vijf kaarten. Daarnaast zijn er 500 SteelBook-bundels beschikbaar en 1000 Collector’s Edition-bundels met verschillende extra’s.

De game kan op 29 oktober 2020 (18:00 BST / 10:00 PT / 13:00 ET) worden besteld via de winkel van Super Rare Games.

video
play-rounded-fill

Over Monster Prom XXL

Super Rare Games is enorm trots om hun samenwerking met Beautiful Glitch en That Awesome Guys aan te kondigen om Monster Prom voor het eerst in fysieke vorm op de Nintendo Switch ™ uit te brengen.

Deze maffe datingsimulator voor meerdere spelers barst zo van het karakter dat er een heel speciale editie voor nodig was, en daarom heeft Super Rare Games hun grootste en beste Collector’s Edition ooit gemaakt vol met goodies – perfect voor Monster Prom-fans en zeldzame fysieke verzamelaars .

Edities

Monster Prom: Collector’s Edition bevat een SteelBook-hoes, een hardcover jaarboek van 68 pagina’s met heel veel illustraties en stickers, een tijdelijke tatoeage, een pincode voor verzamelaars, 10 fysieke instant-camerafoto’s, een rijbewijs om te verzamelen, een high schooldiploma en twee pakken ruilkaarten.

  • Monster Prom (standaardeditie): beperkt tot 5.000 exemplaren
  • Monster Prom (Standard Edition + SteelBook): beperkt tot 500 exemplaren, inclusief exclusieve ansichtkaart
  • Monster Prom: Collector’s Edition: beperkt tot 1.500 exemplaren

In de typische Super Rare Games-traditie bevatten alle versies alle inhoud van de cartridge tot de nieuwste versie, inclusief de XXL-seizoensinhoud en DLC. We hoeven niet lang te wachten, aangezien we al snel na de verkoop beginnen met verzenden.

Alle versies zijn in de verkoop op donderdag 29 oktober om 18.00 uur GMT (11.00 uur PT / 14.00 uur ET) voor ongeveer £ 27 voor de Standard Edition of £ 75 voor de Collector’s Edition (exclusief btw en verzendkosten) – exclusief wereldwijd verkrijgbaar op superraregames.com.

Ad