Super Rare Games – Source of Madness fysieke release

Super Rare Games – Source of Madness fysieke release

Er is onthuld dat Super Rare Games, in samenwerking met uitgever Thunderful en ontwikkelaar Carry Castle, Source of Madness binnenkort beschikbaar zal maken te koop als fysiek exemplaar voor de Nintendo Switch.

Meerdere edities

De videogame zal zowel op zichzelf als in de vorm van een Steelbook-editie voor consumenten beschikbaar worden gesteld, waarbij elke editie beperkt is tot een oplage van 2.000 exemplaren. De reguliere versie wordt geleverd met al het materiaal dat momenteel in hun winkelwagentje zit, evenals een handleiding in kleur, artwork aan de binnenkant, een ruilkaartpakket en een exclusieve sticker. De Steelbook-versie wordt geleverd met alles wat we tot nu toe hebben beschreven, naast een unieke behuizing.

Over Source of Madness

In deze side-scrolling dark action roguelite kruip je in de huid van een nieuwe acoliet die op het punt staat aan een gruwelijke reis te beginnen. De game speelt zich af in de Loam Lands, een verwrongen universum geïnspireerd op het werk van Lovecraft. Verken de Leemlanden en de vreemde Citadel van de maan, de Toren der Waanzin, om de verborgen kosmologische mysteries ervan te ontrafelen.

Kenmerken

Hordes nachtmerrieachtige beesten: de gruwelijke wezens waar je tegen vecht zijn nooit hetzelfde, omdat ze zijn gemaakt met behulp van procedurele generatie en geanimeerd met behulp van een kunstmatige intelligentie op basis van een neuraal netwerk. – Hordes nachtmerrieachtige beesten:

  • Diepe gameplay-systemen: magie die explodeert in gevechten van dichtbij, verkenning van de omgeving alsof je door een doolhof navigeert, robuust schatbeheer en een vaardighedenboom boordevol talenten, klassen en spreuken.
  • Landschappen die altijd veranderen: de intrigerende wereld van de Loam Lands wordt weergegeven in een verbluffende grafische stijl die wordt ondersteund door kunstmatige intelligentie. Terwijl spelers de vele mysteries ervan ontrafelen, maken ze kennis met een schat aan esoterische informatie.

Vanaf 5 januari 2023 om 10.00 uur PT / 13.00 uur ET / 18.00 uur in het VK / 19.00 uur in Europa zijn pre-orders voor de fysieke exemplaren van Source of Madness for Switch beschikbaar. Pre-orders zijn beschikbaar via Super Rare Games.