Super Rare Games – Strange Brigade fysieke release

Super Rare Games – Strange Brigade fysieke release

Strange Brigade zal volgens Super Rare Games in fysieke vorm beschikbaar zijn voor de Nintendo Switch.

Fans hebben de mogelijkheid om een ​​normale editie of een steelbook-versie te kopen.

– 3.000 standaardedities – Bevat al het huidige materiaal, een handboek in kleur, artwork aan de binnenkant, een unieke sticker en ruilkaarten.

– 2000 SteelBook-edities – De game wordt uitgebracht in zowel de Standard- als de SteelBook-editie, samen met een ansichtkaart en een hoes.

Over Strange Brigade

Egypte in de jaren dertig. Je bent lid van de Vreemde Brigade, een dappere groep helden en ontdekkingsreizigers die klaar staat om op avontuur te gaan. Seteki de Heksenkoningin is ontwaakt na 4000 jaar begraven te zijn geweest in een naamloos graf, en alleen jij en je bondgenoten hebben een kans tegen haar en haar leger van gemummificeerde wangedrochten. Breng je innerlijke ontdekkingsreiziger naar boven in deze spectaculaire third-person actieshooter, die zowel alleen als in online en lokale draadloze coöp voor 2-4 spelers kan worden gespeeld!

VIER RISICOVRIJE FORTUNE HUNTERS – Reis door de antieke wereld als een van de vier onverschrokken agenten die voorbereid zijn op het bovennatuurlijke. Ontketen dodelijke magische vaardigheden en ontketen formidabele prototypewapens zoals de vuurspuwende Krakatoa, de ijskoude Chill Burster en de hersenkrakende Donderbus!

MANNELIJKE MONSTER LEGION – Seteki is niet de enige mythische dreiging die is ontwaakt… Ze heeft een leger toegewijde wezens meegebracht! Neem het op tegen haar talloze boosdoeners, waaronder kreunende mummies, vuurspuwende moordenaars, gepantserde minotaurussen, enorme schorpioenen en meer, veel erger!

VEEL Vreselijke vallen – Onthoofd de ondoden met wervelende zwaarden, bak ze met vuurvallen, verpletter ze met een goed geplaatste rots en meer. Dat zou je je teamgenoten toch nooit aandoen, toch?

BOODSCHAPPEN VAN PUZZELAPPARATUUR – Let op voor vreemde hints, verborgen ingangen en oude constructies die opnieuw moeten worden gewekt! Wie weet welke aanlokkelijke schatten en verborgen schatten je aan de andere kant te wachten staan…

Strange Brigade zal in fysieke vorm beschikbaar zijn op 30 juni om 10.00 uur PT / 13.00 uur ET / 18.00 uur in het VK.

Ad