Super Rare Games – The Gecko Gods aangekondigd

Super Rare Games – The Gecko Gods aangekondigd

Zowel Super Rare Games als Inresin, de maker van de game, hebben verklaard dat ze zouden samenwerken aan hun volgende project, The Gecko Gods. De Nintendo Switch-versie van de game komt pas ergens in 2023 uit.

video
play-rounded-fill

Over The Gecko Gods

In The Gecko Gods kruipen spelers in de huid van een kleine gekko en verkennen ze een mysterieus eiland. Tijdens de reis lossen ze oude raadsels op, beklimmen ze kliffen en eten ze insecten terwijl ze proberen hun weg te vinden door een eilandbeschaving die door de tijd verloren is gegaan. Het volgende overzicht bevat andere informatie die hier kan worden verkregen:

The Gecko Gods is een ontspannende puzzelplatformgame waarin de speler een kleine gekko bestuurt die op zoek is naar zijn metgezel terwijl hij een mysterieus eiland verkent. Met een game-ervaring die zowel uniek als meeslepend is, waardoor spelers alles kunnen schalen, oude puzzels kunnen oplossen en door de afbrokkelende overblijfselen van een mislukte beschaving kunnen navigeren, terwijl ze de mogelijkheid hebben om insecten te eten als ze onderweg honger krijgen.< /p>

Verken verborgen tempels: naast het onderzoeken van een breed open eiland vol geheimen en kostbaarheden, duik je in oude graven om de raadsels daarin op te lossen op manieren die alleen een muurklimmende gekko kan. Dit kan worden gedaan naast het verkennen van een groot open eiland vol mysteries en goodies.

Ervaar een vergeten beschaving: The Gecko Gods is een intrigerende reis naar de diepten van een cultuur die door het verstrijken van de tijd is vergeten. De game biedt gevechtslichte gameplay, vloeiende bewegingen en prachtige originele muziek.

Neem het zoals je wilt: verkenning met een gevoel van gemak? Puzzelplatformer waar je hoofd van pijn krijgt? Voltooier van verzamelobjecten? Ontdek de geschiedenis van het eiland en alles wat het te bieden heeft, dwaal urenlang rond voor de pure vreugde of speel gewoon door de plot van de campagne.