Super Rare Games – The Touryst en FAST RMX fysieke releases

Super Rare Games – The Touryst en FAST RMX fysieke releases

Super Rare Games en Shin’en hebben aangekondigd dat de Nintendo Switch-versies van The Touryst en FAST RMX in fysieke vorm beschikbaar zullen zijn.

Beide zijn beperkt tot 6.000 exemplaren en zijn verkrijgbaar in standaard- en steelbook-indelingen. Alle exemplaren worden geleverd met alle huidige inhoud op de winkelwagen, een full-color handleiding, artwork aan de binnenkant, een exclusieve sticker en ruilkaarten.

Over de Touryst

In dit ontspannende actie-avonturenspel kun je vreemde eilanden bezoeken en oude monumenten verkennen. Geniet van een reis die net zo anders is als het leven zelf. Monumenteneiland heeft alles. Je kunt in diepe mijnen klimmen en geheime doorgangen vinden, of je kunt surfen en dansen op een strandfeest. Leef het leven van een toerist die je altijd al wilde hebben!

Over Fast RMX

Dit is misschien wel de snelste racegame die je ooit hebt gespeeld. Kruip achter het stuur van je eigen anti-zwaartekrachtvoertuig en laat je rijvaardigheid zien in supersnelle races. Er zijn 36 spannende circuits om te ontdekken, en je kunt lokaal racen tegen je vrienden op een gesplitst scherm, of je kunt online racen tegen mensen van over de hele wereld.

Super Rare Games begint op 13 oktober om 10.00 uur PT, 13.00 uur met het aannemen van pre-orders voor de fysieke exemplaren van The Touryst en FAST RMX. ET, 18.00 uur in het VK, en 19.00 uur. in Europa. Kopieën worden snel verzonden nadat ze zijn uitgekomen.

Ad