Super Rare Games – Vijf nieuwe fysieke releases die dit jaar worden gelanceerd

Super Rare Games – Vijf nieuwe fysieke releases die dit jaar worden gelanceerd

Fysieke Nintendo Switch-verzamelaars zullen binnenkort meer titels aan hun schappen kunnen toevoegen, dankzij Super Rare Games!

Super Rare Games heeft vijf nieuwe fysieke Nintendo Switch-releases onthuld die in 2021 zullen worden uitgebracht. Deze titels omvatten ABZÛ, Deponia Collection (die alle 4 Deponia-games op één cartridge verzamelt), INMOST, Super Crush KO en Vigil: De langste nacht.

Ze riepen de hulp in van Nintendrew;

Nintendrew presenteert

video
play-rounded-fill

Over Abzu

Abzu is een diepzeeduikavontuur dat positief kritisch werd ontvangen, en als Giant Squid je überhaupt bekend in de oren klinkt, komt dat waarschijnlijk omdat het de ontwikkelaar is die onlangs The Pathless heeft uitgebracht als een PlayStation 5-lanceringstitel (ook uitgebracht op PlayStation 4 en mobiel).

video
play-rounded-fill

Over Deponia Collection

Deponia Collection zelf bestaat uit vier gekke, puzzelrijke avonturengames, waaronder Deponia, Chaos on Deponia, Goodbye Deponia en Deponia Doomsday, waardoor dit een behoorlijk coole aanwinst is voor Super Rare Games als fysieke release. Het komt neer op meer dan 50 uur gameplay.

video
play-rounded-fill

Over Inmost

Inmost is een actie-avonturenplatformgame met een uitgesproken pixelart-stijl die het kritisch goed deed. Het klokt in een hapklare 3-5 uur volgens Super Rare.

video
play-rounded-fill

Over Super Crush KO

Super Crush KO is een “snelle vechtpartij” over rennen door de stad en alles in elkaar slaan, en het gebeurt allemaal met een luchtige pastelkleurige stijl. Alles met een Sailor Moon-vibe is AOK in mijn boek.

video
play-rounded-fill

Over Vigil: The Longest Night

Ten slotte is Vigil: The Longest Night een actie-RPG geïnspireerd door Castlevania en Salt and Sanctuary. Dat alleen al zou genoeg moeten zijn om u te laten weten waar u aan begint.

video
play-rounded-fill
Ad