Super Rare Games – Volgende fysieke Release – ABZÛ

Super Rare Games – Volgende fysieke Release – ABZÛ

Super Rare Games bevestigde dat het chaotische onderwateravonturenspel ABZÛ de volgende in de rij zal zijn om een ​​exclusieve fysieke release te krijgen.

Er zullen 3.000 standaardkopieën beschikbaar zijn – elk inclusief een handleiding in kleur, interieurillustraties, exclusieve sticker en drie willekeurige ruilkaarten uit een set van vijf kaarten.

Daarnaast biedt het bedrijf ook 2.000 SteelBook-bundels aan, waaronder een SteelBook, een standaardversie van de game en een hoes. De game kan op 29 april 2021 (18:00 uur BST) worden besteld via de winkel van Super Rare Games. / 10.00 uur PT / 13.00 uur ET).

video

Daal af naar het hart van de oceaan! 🤿

We zijn er trots op dat onze samenwerking met 505 Games wordt voortgezet met de release van Giant Squid’s veelgeprezen onderwateravonturenspel ABZÛ, dat voor het eerst in fysieke vorm beschikbaar is op de Nintendo Switch ™.

Eerder vorige week geplaagd, zullen er in totaal slechts 5.000 exemplaren worden gedrukt, die op 29 april om 18.00 uur BST (10.00 uur PT / 13.00 uur ET) te koop zijn – wereldwijd exclusief verkrijgbaar op superraregames.com. 2.000 SteelBook-bundels zullen ook beschikbaar zijn als onderdeel van de 5k-oplage, inclusief een SteelBook, standaard koffer en hoes.

In de typische traditie van Super Rare Games bevat deze zeldzame fysieke uitgave alle huidige inhoud van de wagen, een handleiding in kleur, interieurillustraties, een exclusieve sticker en drie ruilkaarten die willekeurig zijn geselecteerd uit de set met vijf kaarten. Fans hoeven niet lang te wachten, aangezien Super Rare Games-titels kort na de verkoop worden verzonden.

Over ABZÛ

Van de artistieke geest achter Journey® en Flower®, ABZÛ is een prachtig onderwateravontuur dat de droom van duiken oproept. Dompel jezelf onder in een levendige oceaanwereld vol mysterie en boordevol kleur en leven. Voer vloeiende acrobatiek uit als de duiker, met behulp van sierlijke zwembesturingen.

Ontdek honderden unieke soorten op basis van echte wezens en vorm een ​​krachtige verbinding met het overvloedige zeeleven. Communiceer met scholen van duizenden vissen die procedureel op jou, elkaar en roofdieren reageren.

Blijf hangen in epische zeegezichten en verken aquatische ecosystemen gemodelleerd met ongekende details. Daal af naar het hart van de oceaan waar oude geheimen vergeten zijn. Maar pas op, gevaren loeren in de diepte. “ABZÛ” komt uit de oudste mythologieën; AB betekent water en ZÛ betekent weten. ABZÛ is de oceaan van wijsheid.