Super Rare Games – Volgende fysieke release – Archvale

Super Rare Games – Volgende fysieke release – Archvale

Super Rare Games heeft aangekondigd dat Archvale, het 2D RPG-bullet-hell-avontuur, de volgende in de rij zal zijn voor een fysieke release. Er zullen 4.000 standaardexemplaren beschikbaar zijn, elk met een handleiding in kleur, artwork aan de binnenkant, een sticker in beperkte oplage en ruilkaarten.

Op 14 april 2022 (10.00 uur PDT / 13.00 uur EDT) is de game beschikbaar voor pre-order in de winkel van Super Rare Games.

Archvale roept!

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we opnieuw samenwerken met Humble Games, en deze keer met Idoz & Phops, om je de top-down bullet-hell RPG Archvale aan te bieden, die in fysieke vorm beschikbaar zal zijn voor de eerste keer op de Nintendo Switch.

Er zullen slechts 4.000 exemplaren worden geproduceerd, en ze zullen te koop zijn op 14 april om 18:00 uur BST (10:00 uur PDT/1pm EDT) — alleen op www .superraregames.com wereldwijd.

Deze zeldzame gedrukte fysieke versie bevat al het huidige materiaal op het wagentje, een full-color handleiding, artwork aan de binnenkant, een unieke sticker en ruilkaarten, zoals kenmerkend is voor Super Rare Games. Fans hoeven niet lang te wachten, aangezien Super Rare Games-games snel aankomen nadat ze in de uitverkoop zijn.

Over Archvale

In dit RPG-kogel-hel-universum pak je je wapen en ga je op een missie om de verschrikkelijke krachten van de Undying Guardians te bestrijden en de planeet te herenigen met de beroemde Archvale.

Er was eens een gemene en wrede koning die de natie bestuurde en iedereen terroriseerde die met hem in contact kwam. Hij is, samen met de mythische Archvale-boog, het spul geworden van spooklegendes en mythologie. Het enige dat van hem overblijft zijn de Undying, wezens die door de vorst met onsterfelijkheid zijn vervloekt om de eeuwigheid in zijn gevangenissen door te brengen.

Jij en alleen jij kunt de Undying bevechten en de wereld bevrijden van de verschrikkelijke schaduw van de koning. Reis door verschillende plaatsen, plunder en bouw je weg naar betere wapens en bepantsering. Dankzij deze verbeteringen kun je de horde tegenstanders verslaan die op je wachten en tussen jou en de waarheid over de mythische boog van Archvale komen te staan.

Play Your Way is een van de belangrijkste functies van de game. Badges kunnen worden gebruikt om je personage uit te breiden, zodat je een build kunt bouwen die bij je speelstijl past.

  • Meesterschap is essentieel. Bullet hell-oorlogvoering zal je gekozen wapens op de proef stellen, waarbij nauwkeurigheid en snelheid nodig zijn om te slagen.
  • Creëer je arsenaal. Er kunnen meer dan 200 wapens en bepantsering worden gemaakt door dingen uit de omgeving te verzamelen en tegen monsters te vechten.
  • Reis over de hele wereld. Een hele reeks vijanden in verschillende landschappen en klassiek geïnspireerde kerkers leiden je door een steeds veranderende kaart waar je de unieke materialen zult vinden die je nodig hebt om je reis te voltooien.
  • Leer de waarheid. Op je missie om de boog naar het mythische land Archvale te vinden, ontdek je het duistere verhaal van de wereld.
Ad