Super Rare Games – Volgende fysieke release – Assault Android Cactus+

Super Rare Games – Volgende fysieke release – Assault Android Cactus+

Wil je Assault Android Cactus + toevoegen aan je fysieke Nintendo Switch-collectie? Nou, het gebeurt dankzij Super Rare Games!

De uitgever heeft bevestigd dat de twin-stick shooter hun volgende fysieke release van Switch zal zijn. Er zijn 4.000 standaardkopieën beschikbaar voor £ 29,99 – met elk exemplaar inclusief een handleiding van 20 pagina’s in kleur, interieurafbeeldingen, exclusieve sticker en drie willekeurige ruilkaarten uit een set van vijf kaarten.

De game is vanaf 12 maart 2020 te koop via de storefront van Super Rare Games.

video

Super Rare Games hebben hun samenwerking met Witch Beam aangekondigd om Assault Android Cactus + fysiek uit te brengen voor de Nintendo Switch ™. Pre-orders voor het spel openen op 12 maart, exclusief bij superraregames.com.

Over Assault Android Cactus +

Ervaar een twin-stick schietspel in arcade-stijl in een levendig scifi-universum. Junior Constable Cactus is buiten haar loonniveau wanneer ze reageert op een noodoproep en belandt op een kreupel ruimtevrachtschip dat wordt aangevallen door haar eigen robotwerkers.

Met Assault Android Cactus + met een lege batterij-monteur in plaats van levens, daag je je uit om snel te denken en sneller te schieten. Lanceer je hoofd eerst in een leger van opnieuw aangebrachte robots, transformerende podia en enorme baas-confrontaties.

Kenmerken:

  • 9 speelbare androids, elk met een verschillende speelstijl en persoonlijkheid.
  • 25-fase campagne, Boss Rush, Infinity Drive en Daily Drive bieden je veel manieren om te spelen.
  • Online leaderboards om jezelf te vergelijken met je vrienden en de wereld.
  • Ontgrendel game-modificerende EX-opties, verken de codex en luister naar Developer Commentary.
  • Een geheel nieuwe Campaign + -modus met geremixte fasen voor een nieuwe uitdaging.
  • Ondersteunt lokale coöperatie in alle spelmodi voor maximaal vier spelers.
  • Speel met elke configuratie, inclusief Nintendo Switch Pro Controller en enkele Joy-Con-controllers met behulp van richthulp.

De Super Rare-editie bevat een handleiding van 20 pagina’s in kleur, interieurafbeeldingen, exclusieve sticker en drie ruilkaarten willekeurig gekozen uit de set met vijf kaarten.

Bestel uw standaardkopie op 12 maart bij superraregames.com voor £ 29,99.