Super Rare Games – Volgende fysieke release – Brothers: A Tale Of Two Sons

Super Rare Games – Volgende fysieke release – Brothers: A Tale Of Two Sons

Super Rare Games bevestigde dat het sprookjesavontuur, Brothers: A Tale Of Two Sons, de volgende in de rij zal zijn om een ​​exclusieve fysieke release te krijgen.

Er zullen 5.000 standaardkopieën beschikbaar zijn – elk inclusief een handleiding in kleur, interieurillustraties, exclusieve sticker en drie willekeurige ruilkaarten uit een set van vijf kaarten. De game kan worden besteld via de winkel van Super Rare Games op 25 maart 2021 (18.00 uur GMT / 10.00 uur PT / 13.00 uur ET).

Bereid je voor op een reis die je nooit zult vergeten!

Met trots onthullen we dat we samenwerken met 505 Games om hun epische sprookjesachtige avonturengame-klassieker Brothers: A Tale of Two Sons voor het eerst in fysieke vorm op de Nintendo Switch ™ uit te brengen.

Er zullen in totaal slechts 5.000 exemplaren worden gedrukt, die op 25 maart om 18.00 uur GMT (10.00 uur PT / 13.00 uur ET) in de verkoop gaan voor ongeveer £ 27 (exclusief btw en verzendkosten) – wereldwijd exclusief verkrijgbaar op superraregames.com. 

In de typische traditie van Super Rare Games bevat deze zeldzame fysieke uitgave alle huidige inhoud van de wagen, een handleiding in kleur, interieurillustraties, een exclusieve sticker en drie ruilkaarten die willekeurig zijn geselecteerd uit de set met vijf kaarten. Fans hoeven niet lang te wachten, aangezien Super Rare Games-titels kort na de verkoop worden verzonden.

video
play-rounded-fill

Over Brothers: A Tale Of Two Sons

Speel het bekroonde avontuur met een geheel nieuwe modus voor twee spelers voor Nintendo Switch!

Begeleid twee broers op een epische sprookjesachtige reis van de visionaire Zweedse filmregisseur Josef Fares. Bestuur beide broers tegelijk terwijl je coöp speelt in singleplayer – of werk samen met een vriend door het oprechte verhaal.

Los puzzels op, verken verbluffende locaties en neem het op tegen schokkende eindbazen. Dit is een reis die u nooit zult vergeten.

Inclusief bonusinhoud: neem een ​​kijkje achter de schermen met het commentaar van een regisseur en een galerie met concept art.