Super Rare Games – Volgende fysieke release – Caveblazers

Super Rare Games – Volgende fysieke release – Caveblazers

Super Rare Games heeft bevestigd dat de meedogenloze, roguelike platformgame Caveblazers de volgende zal zijn voor een exclusieve fysieke release. Er zullen 4.000 standaardexemplaren beschikbaar zijn – elk met een full-colour handleiding, interieurillustraties, exclusieve sticker en ruilkaarten.

De game kan op 9 december 2021 (10.00 uur PT/13.00 uur ET) worden besteld via de winkel van Super Rare Games.

video

Het is tijd om een ​​paar trollen te verpletteren! ⛏️

Met trots kondigen we onze samenwerking aan met Yogscast Games en Deadpan Games met hun uitdagende, meedogenloze, roguelike platformgame Caveblazers, die voor het eerst in fysieke vorm beschikbaar is op de Nintendo Switch™.

Er zullen in totaal slechts 4.000 exemplaren worden gedrukt, die op 9 december om 18.00 uur GMT (10 uur PT/13 uur ET) in de verkoop gaan – wereldwijd exclusief verkrijgbaar op superraregames.com.

In de typische Super Rare Games-traditie bevat deze zeldzame gedrukte fysieke release alle huidige inhoud op de winkelwagen, een full-colour handleiding, interieurillustraties, een exclusieve sticker en ruilkaarten. Fans hoeven niet lang te wachten, want de titels van Super Rare Games worden snel na de uitverkoop verzonden.

Over Caveblazers

Caveblazers is een op actie gerichte, roguelike platformgame die zich afspeelt in een fantasiewereld. Elke game is uniek met procedureel gegenereerde levels om te verkennen en een enorme hoeveelheid items, wapens en uitrusting om te ontdekken.

Naarmate je dieper in de grot duikt, ontdek je nieuwe gebieden om te verkennen, nieuwe wapens en nieuwe monsters om ze uit te proberen.

 • Slimme karakters!
  • Tijdens je reis kom je AI-personages tegen. Sommige vriendelijk, andere vijandig. We gebruiken een geavanceerd padvindingssysteem, wat betekent dat vriendelijke karakters je kunnen volgen waar je ook gaat, en vijandige karakters zullen je kunnen opsporen waar je je ook verstopt. Er is geen uitweg. Wees bang!
 • Platformer Roguelike!
  • Caveblazers is een moderne platformgame die een aantal Roguelike- en RPG-elementen bevat, zoals permanente dood, willekeurige identiteiten voor drankjes, een inventarissysteem in RPG-stijl en talloze items, uitrusting en upgrades!
 • Dagelijkse uitdagingsruns!
  • Elke dag wordt er een nieuw avontuur gegenereerd! Het zal voor iedereen hetzelfde zijn en je krijgt er maar één kans voor! Deze challenge-runs geven je een basisuitrusting en hebben een reeks verschillende eigenschappen.
 • Epic Boss Battles!
  • Tussen elk gebied kom je een baas tegen. Elke baas is heel uniek en vereist een andere strategie om te verslaan. Bazen zijn over het algemeen gigantische wangedrochten met levensbalken die zich over het hele scherm uitstrekken. Veel succes!
 • Karakteraanpassing!
  • Een heleboel ontgrendelbare hoeden, tunieken, broeken, gewaden en meer! Of misschien heb je zin om je uit te kleden en naakt de grotten in te gaan? Ga ervoor!
 • Boeiende gevechten!
  • Grotendeels over het hoofd gezien in andere moderne Roguelike-games, probeert Caveblazers afstand te nemen van de simplistische vechtsystemen die we in andere games in het genre hebben gezien, en bevat leuke, vloeiende en snelle gevechten die worden geaccentueerd door de brutale en aanhoudende bloedeffecten.
 • Uitdagingen!
  • Voor het geval dat nog niet genoeg inhoud is, biedt Caveblazers een heleboel uitdagingen voor de doorgewinterde spelers om een ​​gokje te wagen. Deze uitdagingen belonen spelers met nieuwe items, wapens en extra’s!
Ad