Super Rare Games – Volgende fysieke release – Creaks

Super Rare Games – Volgende fysieke release – Creaks

Super Rare Games bevestigde dat het meeslepende puzzelavontuur Creaks de volgende in de rij zal zijn om een ​​exclusieve fysieke release te krijgen.

Er zullen 3.000 standaardkopieën beschikbaar zijn – met elk een kleurenhandleiding, interieurillustraties, exclusieve sticker en drie willekeurige ruilkaarten uit een set van vijf kaarten. Bovendien biedt Super Rare Games 2.000 exemplaren van het spel met een exclusief SteelBook.

De game kan op 4 maart 2021 (18:00 uur GMT / 10:00 PT / 13:00 ET) worden besteld via de winkel van Super Rare Games.

Ontdek op eigen risico!

We zijn trots om te onthullen dat we opnieuw samenwerken met Amanita Design om hun met de hand geschilderde meeslepende puzzelspel Creaks voor het eerst in fysieke vorm op de Nintendo Switch ™ uit te brengen.

Er zullen in totaal slechts 5.000 exemplaren worden gedrukt, die op 4 maart om 18.00 uur GMT (10.00 uur PT / 13.00 uur ET) in de verkoop gaan voor ongeveer £ 27 (exclusief btw en verzendkosten) – wereldwijd exclusief verkrijgbaar op superraregames.com. 2.000 SteelBook-bundels zullen ook beschikbaar zijn als onderdeel van de 5k-oplage.

In de typische traditie van Super Rare Games bevat deze zeldzame fysieke uitgave alle huidige inhoud van de wagen, een handleiding in kleur, interieurillustraties, een exclusieve sticker en drie ruilkaarten die willekeurig zijn geselecteerd uit de set met vijf kaarten.

video
play-rounded-fill

Over Creaks

De grond begint te trillen, gloeilampen breken – en er gebeurt iets nogal ongewoons direct achter de muren van je kamer. Uitgerust met niets dan humor en moed, daal je langzaam af in een wereld die wordt bewoond door vogelvolk en schijnbaar dodelijke meubelmonsters.

Van de makers van indieklassiekers Machinarium en Samorost komt Creaks, een nieuw puzzelavontuurspel dat de zintuigen prikkelt met zijn handgeschilderde beelden, nauwkeurige animaties, griezelige geluiden en eclectische originele score van Hidden Orchestra. Ga in je eigen tempo door met het bedenken van de oplossingen voor tientallen zorgvuldig ontworpen puzzels, verken het landhuis op zoek naar verborgen schilderijen en ontdek het grote geheim.

Ad