Super Rare Games – Volgende fysieke release – Dandara: Trials Of Fear Edition

Super Rare Games – Volgende fysieke release – Dandara: Trials Of Fear Edition

Eindelijk wordt Dandara wakker!

Maak je klaar om de wereld van Salt te verkennen in deze unieke 2D metroidvania-platformgame! Super Rare Games is de trotse partner van Long Hat House en Raw Fury om Dandara: Trials of Fear Edition voor het eerst in fysieke vorm uit te brengen op de Nintendo Switch ™.

Dandara Collector’s Edition

We hebben onze meest indrukwekkende editie ooit gemaakt met een Dandara: Trials of Fear Collector’s Edition-set, gelimiteerd tot slechts 1.000 exemplaren. Deze editie bevat een handleiding in kleur van 180 pagina’s, een speciaal ontworpen hanger, een volledige set van 52 speelkaarten met unieke kunst, een speld voor verzamelaars, een dubbelzijdige kaart op A3-formaat, 2 soundtrack-cd’s, 2 sets ruilkaarten, een sticker en een geweldige verzamelbox.

Als je alleen geïnteresseerd bent in een fysieke kopie van de game, zijn er standaardedities beschikbaar die beperkt zijn tot 4.000 exemplaren. In de typische Super Rare Games-traditie bevatten beide versies alle inhoud van de cartridge, inclusief de nieuwe Trials of Fear-inhoud. Je hoeft niet lang te wachten, want de spellen zijn klaar en kunnen worden verzonden.

video
play-rounded-fill

Pre-orders voor beide versies openen op 3 september om 18.00 uur BST (10.00 uur PT / 13.00 uur ET) voor ongeveer £ 27 voor de Standard Edition of £ 75 voor de Collector’s Edition (exclusief btw en verzendkosten) – exclusief wereldwijd beschikbaar op www.superraregames.com

Onze PB # 10 multi-game bundel zal ook beschikbaar zijn, inclusief Dandara en onze volgende twee geheime Switch-titels. Collector’s Edition-opties zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt. Deze bundels zijn de gemakkelijkste manier voor verzamelaars om elke Super Rare-release te beveiligen en besparen op verzending!

Over Dandara

De wereld van Salt staat op instorten. De burgers, ooit vrije geesten, staan ​​nu onderdrukt en geïsoleerd. Maar niet alles is verloren, want uit deze ether van angst ontstaat een heldin, een sprankje hoop. Haar naam is Dandara.

Welkom bij een unieke 2D metroidvania-platformgame vol mystieke wezens en grenzeloze verkenning. Trotseer de zwaartekracht terwijl je over vloeren, muren en plafonds springt. Ontdek de mysteries en geheimen die verborgen zijn in de wereld van Salt en zijn gevarieerde reeks personages. Geef Dandara de kracht om te vechten en te overleven tegen vijanden die uit zijn op onderdrukking.

Ontwaak, Dandara, om vrijheid en balans te brengen in deze richtingloze wereld.

De Trials of Fear-editie voegt een geheel nieuwe focus toe aan het verhaal, waarbij de overlevering van de Salt en zijn bewoners wordt uitgewerkt. Vind nieuwe beschrijvingen, dialogen en tussenfilmpjes voor bestaande personages en omgevingen!

  • Native gebouwd voor zowel touchscreen- als gamepad-invoer, beweging en gevechten werken soepel en naadloos samen
  • Doorkruis de esoterische wereld van Salt door snelle en vloeiende sprongen van elk oppervlak, ongehinderd door zwaartekracht, in liefdevol vervaardigde omgevingen
  • Gebruik een combinatie van snelheid en vaardigheid, verstand en reflexen om puzzels op te lossen, power-ups te verdienen en toegang te krijgen tot gebieden die voorheen onbereikbaar waren
  • Een visueel en auditief wonderland komt tot leven door prachtige handgemaakte pixelkunst en originele soundtrackcomposities