Super Rare Games’ volgende fysieke release – Darkwood

Super Rare Games’ volgende fysieke release – Darkwood

Wil je Darkwood in fysieke vorm hebben, dankzij Super Rare Games is het binnenkort zover!

Super Rare Games heeft bevestigd dat de horrorthriller-game de volgende in de rij zal zijn om een ​​exclusieve fysieke release te krijgen.

Er zullen 5.000 standaardkopieën beschikbaar zijn – met elk een handleiding in kleur, interieurillustraties, exclusieve sticker en drie willekeurige ruilkaarten uit een set van vijf kaarten. De game kan worden besteld via Super Rare Games ‘ storefront op 8 oktober 2020 (18.00 uur BST / 10.00 uur PT / 13.00 uur ET).

video
play-rounded-fill

Darkwood – Fysieke editie

Eindelijk is het zover! Super Rare Games is trots om hun samenwerking met Acid Wizard Studio en Crunching Koalas te onthullen om dit veelgeprezen top-down survival-horrorspel in fysieke vorm op de Nintendo Switch ™ uit te brengen. Er zijn wereldwijd slechts 5.000 exemplaren beschikbaar, die op 8 oktober in de verkoop gaan om 18.00 uur BST (10.00 uur PT / 13.00 uur ET) voor ongeveer £ 27 ($ 31 USD / 33 €) plus belasting en verzendkosten – exclusief bij superraregames.com.

We hebben onze games meestal bij de hand als ze in de uitverkoop zijn, dus fans hoeven niet lang te wachten! Darkwood, de laatste van onze eerder bevestigde releases voor 2020, is waarschijnlijk het hele jaar door onze meest gevraagde game over de game. 

Deze zeldzame fysieke uitgave bevat alle inhoud van de wagen, een handleiding in kleur, interieurillustraties, een exclusieve sticker en drie ruilkaarten die willekeurig zijn geselecteerd uit de set met vijf kaarten.

Over Darkwood

Maak wapens, bereid vallen voor, versterk schuilplaatsen – je zult overdag de griezelige bossen van het Sovjetblok verkennen en speuren, en ‘s nachts in je schuilplaats neerstrijken. Met nachtmerrieachtige krachten die het bos bederven, wacht en bid je dat de zon de volgende ochtend opkomt.

Waad door de slopende, bizarre wereld van Darkwood en duik in de griezeligste geheimen van zijn inwoners om te ontsnappen aan het besmette land voordat het je lichaam vernietigt en je geest opslokt

Kenmerken:

  • Geen jump scares: een sfeervolle horrorervaring die een gevoel van spanning creëert zonder goedkope horrortrucs.
  • Dag- en nachtcyclus: dwaal overdag door het corrupte bos en gebruik je schuilplaats om ‘s nachts te overleven.
  • Willekeurig gegenereerde kaart en evenementen: de wereld zal verschillen voor elke play-through en elke speler.
  • Crafting: zoek naar materialen om je schuilplaats te upgraden en wapens, vallen of drankjes te maken.
  • Vaardigheden en voordelen: ontwikkel je karakter door een vreemde essentie in je bloedbaan te injecteren.
  • Geen hand vasthouden: test je vaardigheden en zoek zelf dingen uit!
  • Vertakkende verhaallijn: geef vorm aan de wereld van Darkwood en bepaal het lot van zijn inwoners.
Ad