Super Rare Games – Volgende fysieke release – Dogworld

Super Rare Games – Volgende fysieke release – Dogworld

Super Rare Games heeft bevestigd dat het 16-bit platformavontuur Dogworld de volgende zal zijn voor een exclusieve fysieke release.

Er zullen 3.000 standaardexemplaren beschikbaar zijn, waarbij elk exemplaar een full-colour handleiding, interieurillustraties, exclusieve sticker en ruilkaarten bevat. De game kan op 28 oktober 2021 (10:00 PT/1:00 ET) worden besteld via de winkel van Super Rare Games.

video

Hoe is dit voor een traktatie? 🐶

Met trots kondigen we onze samenwerking met Lateralis aan met de release van hun geweldige monochrome actie-avonturenspel Dogworld, dat voor het eerst in fysieke vorm beschikbaar is op de Nintendo Switch™.

Er zullen in totaal slechts 3.000 exemplaren worden gedrukt, die op 28 oktober om 18.00 uur BST (10.00 uur PT/13.00 uur ET) in de verkoop gaan – wereldwijd exclusief verkrijgbaar op superraregames.com.

In de typische Super Rare Games-traditie bevat deze zeldzame gedrukte fysieke release alle huidige inhoud op de winkelwagen, een full-colour handleiding, interieurillustraties, een exclusieve sticker en ruilkaarten. Fans hoeven niet lang te wachten, want de titels van Super Rare Games worden snel na de uitverkoop verzonden.

Over Dogworld

Schiet, spring en glijd je een weg door een verwoeste, mysterieuze, met honden gevulde wereld terwijl je vecht om de mensheid te redden uit de klauwen van een malafide AI genaamd Daddy. Koop nieuwe wapens, upgrade ze om krachtiger te zijn, verzamel geheimen, ontmoet bizarre personages en verken de ruïnes van een verwoeste wereld.

Na een catastrofale gebeurtenis op aarde wordt de mensheid voor hun veiligheid ondergronds en in pods geleid. Er wordt je verteld dat de oppervlaktewereld gevaarlijk en onbewoonbaar is, en dat binnen de pods de enige veilige plek is om te zijn. Maar wanneer je bij een bizar ongeluk uit de ondergrond wordt gelanceerd, realiseer je je dat het oppervlak prima is en dat er meer in deze wereld is dan je dacht. Het oppervlak wemelt van het leven, behalve… het lijken allemaal honden te zijn. En sommigen praten.

Kenmerken

  • Ontdek een wereld waar alle levende wezens een soort hond lijken te zijn
  • Schuif om door vijanden en projectielen te ontwijken
  • Ontdek geheimen en vaardigheden om je op je reis te helpen
  • Doorloop moeilijke platform- en gevechtsuitdagingen
  • Verzamel en upgrade verschillende krachtige wapens
  • Neem het op tegen een groot aantal machtige bazen
  • Huisdieren
  • Sterke 1bit pixelart
  • Volledige originele chiptune-score
Ad