Super Rare Games – Volgende fysieke release – Ghost Of A Tale

Super Rare Games – Volgende fysieke release – Ghost Of A Tale

Super Rare Games bevestigde dat de actie-RPG Ghost Of A Tale, met een muisheld, de volgende in de rij zal zijn om een ​​exclusieve fysieke release te krijgen.

Er zullen 5.000 standaardkopieën beschikbaar zijn – met elk een handleiding in kleur, interieurillustraties, exclusieve sticker en drie willekeurige ruilkaarten uit een set van vijf kaarten. De game kan worden besteld via Super Rare Games ‘storefront op 26 november 2020 (18.00 uur GMT / 10.00 uur PT / 13.00 uur ET).

Ghost Of A Tale en Super Rare Games

Helden zijn er in alle maten! Super Rare Games is trots om hun samenwerking met SeithCG en PID Publishing te onthullen om deze muisachtige actie-RPG voor het eerst in fysieke vorm op de Nintendo Switch ™ uit te brengen.

Er worden slechts 5.000 exemplaren gedrukt, die op 26 november om 18.00 uur GMT (10.00 uur PT / 13.00 uur ET) in de verkoop gaan voor ongeveer £ 27 (exclusief btw en verzendkosten) – wereldwijd exclusief verkrijgbaar bij www.superraregames.com

video
play-rounded-fill

In de typische traditie van Super Rare Games bevat deze zeldzame fysieke uitgave alle inhoud van de wagen, een handleiding in kleur, kleurrijke illustraties, een exclusieve sticker en drie ruilkaarten die willekeurig zijn geselecteerd uit de set met vijf kaarten. Fans hoeven niet lang te wachten, aangezien Super Rare Games-titels kort na de verkoop worden verzonden.

Over Ghost Of A Tale

Ghost of a Tale volgt een moedige minstreel Mouse genaamd Tilo op een gevaarlijke zoektocht om te ontsnappen uit de kerkers van Dwindling Heights Keep en het lot van zijn ware liefde, Merra, te ontdekken.

Ghost of a Tale speelt zich af in een middeleeuwse wereld waar ratten heersen over alle andere wezens en weeft een episch, maar intiem verhaal dat elementen van klassiek avontuur, actie-RPG en verkenning combineert met een rijke en zeer meeslepende visuele stijl. 

Gewapend met het talent van een muis voor stealth, behendigheid en vermomming en het talent van een minstreel voor muziek, verken je de vervallen donjon, van de uitgestrekte bossen en de oever van het meer tot de catacomben vol spinnen, ontwijk je de vele gevaren en ontdek je de oudste geheimen.

Dwindling Heights is een gevaarlijke plek voor een kleine muis, en Tilo is nauwelijks een vechter. Wanneer je wordt geconfronteerd met dodelijke vijanden die twee keer zo groot zijn als jij, zijn bedrog en snelheid je enige bondgenoten. Praat met de inwoners van Dwindling Heights, maak bondgenoten van je vijanden en laat geen middel onbeproefd achter in je zoektocht naar Merra.

Ad