Super Rare Games – Volgende fysieke release – Grapple Dog

Super Rare Games – Volgende fysieke release – Grapple Dog

Grapple Dog, een 2D-pixelplatformgame, wordt de volgende titel die een exclusieve fysieke editie krijgt, volgens Super Rare Games. Een full-color handleiding, artwork aan de binnenkant, een unieke sticker en ruilkaarten zijn allemaal inbegrepen in elk van de 3.000 basisexemplaren die beschikbaar worden gesteld. Daarnaast worden 1250 Collector’s Edition-bundels en 750 SteelBook Edition-bundels afzonderlijk verkocht.

Op 27 oktober 2022, om 10.00 uur PDT/1 uur. EDT, de winkel van Super Rare Games gaat open voor bestellingen.

Grapple Dog-edities

  • Het is tijd voor ons om te onthullen dat Grapple Dog binnenkort fysiek beschikbaar zal zijn op de Nintendo SwitchTM! In totaal vijfduizend exemplaren, verdeeld over de drie versies van het spel.
  • Er zullen 3000 Standard Editions beschikbaar zijn, die elk alle materialen bevatten die momenteel in de winkelwagen aanwezig zijn, evenals een full-color handleiding, artwork aan de binnenkant, een speciale sticker en ruilkaarten.
  • Er zijn 750 SteelBook-versies beschikbaar, elk met een hoes en de Standard- en SteelBook-edities van het spel.
  • De Standard- en SteelBook-versies van de game, de originele soundtrack-cd, een stickervel en een Pablo-sleutelhanger zijn allemaal inbegrepen in de 1250 Collector’s Editions die beschikbaar komen.

Op 27 oktober om 18.00 uur BST (10.00 uur PDT/1 PM EDT) worden alle versies universeel toegankelijk gemaakt, alleen op www.superraregames.com .

Over Grapple Dog

In deze originele 2D-actieplatformgame kun je springen, slingeren en je een weg banen door levendige omgevingen en spannende obstakels!

Een spannende 2D-pixelart-platformgame is Grapple Dog. Gebruik als Pablo, de grijphond, je krachtige grijphaak om moeilijke obstakels te overwinnen.

Springen is een opwindende activiteit! Swingen! diamanten monteren! Honden! Gevechten! een kleine boot navigeren! Het hoogtepunt van alles is honden aaien!

6 levendige werelden Navigeer door de kaart om 6 werelden te bezoeken, elk met 33 niveaus en verborgen schatten, een geheime plek om te verkennen, verbazingwekkende monstergevechten om te overleven en extra niveaus om te beheersen.

Grapple Dog, ga, ga! Pablo, de Grapple Dog, is je hoofdpersoon in dit hilarische avontuur. Ga op reis met je dappere groep onverschrokken ontdekkingsreizigers om te voorkomen dat de robotheerser Nul de aarde vernietigt.

Speel het spel zoals je wilt – Gebruik de verschillende ingebouwde toegankelijkheidsopties om zonder beperkingen te spelen, of verbeter je grijpvaardigheden met optionele verzamelobjecten en een uitdagende speedrun Time Trial-modus. manier waarop je plezier wilt hebben

Levendig en funky – De gedurfde, kleurrijke grafische stijl van een pixelart-veteraan laat Grapple Dog van begin tot eind schitteren, en de funky, hedendaagse muziek zal waarschijnlijk in je hoofd blijven hangen.