Super Rare Games – Volgende fysieke release – Horace

Super Rare Games – Volgende fysieke release – Horace

Super Rare Games onthulde dat de emotionele platformgame Horace hierna een exclusieve fysieke release krijgt. Een handboek in kleur, artwork aan de binnenkant, speciale sticker en ruilkaarten zullen worden opgenomen in elk van de 4.000 basisexemplaren.

Op 27 januari 2022 (10.00 uur PT/1 uur ET) zal de game te koop zijn in de winkel van Super Rare Games.

Verenig Horace met zijn familie door je platformvaardigheden te gebruiken!

We zijn verheugd om weer met 505 Games te werken, dit keer aan de grensverleggende en hartverscheurende platformgame Horace, die nu voor het eerst in fysieke vorm beschikbaar is voor de Nintendo Switch.

Er worden slechts 4.000 exemplaren geproduceerd en ze zullen op 27 januari om 18:00 GMT (10:00 PT/1pm ET) in de verkoop gaan – exclusief via superraregames.com.

Deze zeldzame gedrukte fysieke versie bevat al het huidige materiaal op de kar, een full-color handleiding, artwork aan de binnenkant, een unieke sticker en ruilkaarten, zoals gebruikelijk is voor Super Rare Games. Super Rare Games-games worden verzonden kort nadat ze in de uitverkoop zijn, dus fans hoeven niet lang te wachten.

Over Horace

Een verhaal dat je gezien moet hebben over een kleine robot die aan een grootse reis begint!

Deze klassieke platformgame van Paul Helman en Sean Scapelhorn is een emotioneel en onverwacht diepgaand verhaal van zelfontdekking vol met vintage popcultuurtoespelingen die elke gamer zal maken die de 8- en 16-bits grijns waardeert!

Horace, gemaakt door slechts twee individuen, biedt meer dan 15 uur spannende platformactie en verlegt de grenzen van het genre met een diepe verhaallijn en grappige en nostalgische popcultuurtoespelingen! Een game ontworpen voor videogamefans door videogamefans!

Velen hebben Indie GOTY 2019 bestempeld als een avontuur van uren en uren aan verschillende gameplay. Ontgrendel nieuwe door metroidvania geïnspireerde robotvaardigheden, speel talloze retro-geïnspireerde minigames en herenig Horace met zijn familie terwijl je 2D-platformproblemen met een onderscheidende draai overwint.

Ad