Super Rare Games – Volgende fysieke release – INMOST

Super Rare Games – Volgende fysieke release – INMOST

Super Rare Games bevestigde dat de verhalende puzzelplatformer Inmost de volgende in de rij zal zijn om een ​​exclusieve fysieke release te krijgen.

Er zullen 3.000 standaardkopieën beschikbaar zijn – elk inclusief een handleiding in kleur, interieurillustraties, exclusieve sticker en drie willekeurige ruilkaarten uit een set van vijf kaarten.

Super rare Games zullen ook 2000 SteelBook-bundels aanbieden, waaronder een SteelBook, een standaardversie van de game en een hoes.

Inmost zal op 20 mei 2021 (18:00 BST / 10:00 PT / 13:00 ET) worden besteld via de winkel van Super Rare Games.

video
play-rounded-fill

Er loert iets in de schaduw …

Met trots kunnen we bevestigen dat we samenwerken met Chucklefish en Hidden Layer Games met een release van hun emotionele, verhalende puzzelplatformer INMOST, die voor het eerst in fysieke vorm beschikbaar is op de Nintendo Switch ™.

Eerder vorige maand geplaagd, zullen er in totaal slechts 5.000 exemplaren worden gedrukt, die op 20 mei om 18.00 uur BST (10.00 uur PT / 13.00 uur ET) in de verkoop gaan – wereldwijd exclusief verkrijgbaar op superraregames.com. 2.000 SteelBook-bundels zullen ook beschikbaar zijn als onderdeel van de 5k-oplage, inclusief een prachtige SteelBook, standaard hoes en hoes.

In de typische traditie van Super Rare Games bevat deze zeldzame fysieke uitgave alle huidige inhoud van de wagen, een handleiding in kleur, interieurillustraties, een exclusieve sticker en drie ruilkaarten die willekeurig zijn geselecteerd uit de set met vijf kaarten. Fans hoeven niet lang te wachten, aangezien Super Rare Games-titels kort na de verkoop worden verzonden.

Over Inmost

Ontsnap uit de diepten van een buitenaards labyrint in deze filmische puzzelplatformer.

Verken een angstaanjagend mooie pixelkunstwereld met drie speelbare personages in één donker, onderling verbonden verhaal.

Een ridder gaat op avontuur in de diepten van een kasteel dat in verval raakt. Een kind ontdekt het verleden van een griezelig huis. Een zwerver zoekt naar antwoorden.

Ontdek een afbrokkelend, nachtmerrieachtig landschap, snijd door vijanden heen en spring dodelijke vallen op om te ontsnappen aan het kwaad dat te wachten staat …

Kenmerken

  • Waag je in een angstaanjagend sfeervolle wereld van pixelkunst.
  • 3 hoofdpersonages, elk met hun eigen unieke gameplay-stijlen.
  • Lok vijanden in dodelijke vallen, los omgevingspuzzels op en gebruik je zeis, haakschot en houweel om een ​​gruwelijk einde te vermijden!
  • Ontdek een emotioneel verhaal van 3-5 uur, bedoeld om tijdens een enkele sessie op een donkere, stormachtige nacht te spelen.
  • Verken elk hoekje en gaatje om geheime doorgangen en verzamelobjecten te vinden.
  • Speelbaar in 14 talen.
  • Elke pixel is met liefde geplaatst!
Ad