Super Rare Games – Volgende fysieke release – ITTA

Super Rare Games – Volgende fysieke release – ITTA

Super Rare Games bevestigde dat het bull-hell-avontuur ITTA de volgende in de rij zal zijn om een ​​exclusieve fysieke release te krijgen.

Er zullen 3.000 standaardkopieën beschikbaar zijn – met elk een handleiding in kleur, interieurillustraties, exclusieve sticker en drie willekeurige ruilkaarten uit een set van vijf kaarten. Bovendien zijn er 2.000 SteelBook-edities beschikbaar.

De game kan op 7 januari 2020 (18:00 GMT / 10:00 PT / 13:00 ET) worden besteld via de winkel van Super Rare Games.

Superzeldzame spellen – ITTA

Super Rare Games begint 2021 geweldig! We zijn trots om onze samenwerking met Glass Revolver en Armor Games Studios te onthullen om dit bullet-hell, boss-rush avonturenspel voor het eerst in fysieke vorm uit te brengen op de Nintendo Switch ™.

ITTA (standaardeditie) – beperkt tot 3.000 exemplaren
ITTA (SteelBook Edition) – Beperkt tot 2.000 exemplaren

Er zullen in totaal slechts 5.000 exemplaren worden gedrukt, die op 7 januari om 18.00 uur GMT (10.00 uur PT / 13.00 uur ET) in de verkoop gaan voor ongeveer £ 27 / £ 39,50 (exclusief btw en verzendkosten) – wereldwijd exclusief verkrijgbaar bij www.superraregames.com.

In de typische traditie van Super Rare Games bevat deze zeldzame fysieke uitgave alle inhoud van de wagen, een handleiding in kleur, interieurillustraties, een exclusieve sticker en drie ruilkaarten die willekeurig zijn geselecteerd uit de set met vijf kaarten.

SteelBook-versies worden geleverd met de standaard koffer, met beide dozen gebundeld in een hoes. Fans hoeven niet lang te wachten, aangezien Super Rare Games-titels kort na de verkoop worden verzonden.

Over ITTA

ITTA is een razendsnel avontuur dat zich afspeelt in een wereld vol monsterlijke bazen. Wanneer Itta wakker wordt en wordt omringd door haar overleden familie, is haar enige gids een vreemde geest die de vorm aanneemt van de familiekat die haar een gloeiende revolver ter bescherming geeft.

Als Itta moeten spelers op zoek gaan naar de machtige wezens die zijn opgesloten onder deze schijnbaar vredige wereld, en het opnemen tegen hen in aangrijpende gevechten. Van kolossale oude golems tot griezelige gruwelen, Itta’s reis zal jou en haar over hun grenzen duwen. Gelukkig kun je je gevechtsstijl veranderen door wapens te vinden met unieke aanvalsstijlen, en als het te moeilijk wordt, kun je op elk moment onoverwinnelijkheid of spelersschade-vermenigvuldigers inschakelen.

ITTA is een spel geïnspireerd door thema’s van persoonlijke strijd. Als er licht is, moet er duisternis zijn. Het belangrijkste is om door te gaan … ongeacht wat u onderweg doormaakt.