Super Rare Games – Volgende fysieke release – Last Day Of June

Super Rare Games – Volgende fysieke release – Last Day Of June

Super Rare Games heeft bevestigd dat het meeslepende puzzelavontuur Last Day of June de volgende zal zijn voor een exclusieve fysieke release.

Er zullen 5.000 standaardexemplaren beschikbaar zijn, elk met een full-colour handleiding, interieurillustraties, exclusieve sticker en drie willekeurige ruilkaarten uit een set van vijf kaarten.

De game kan op 30 juni 2021 (10:00 PT/1:00 ET) worden besteld via de winkel van Super Rare Games.

Wat zou jij doen om degene van wie je houdt te redden? ❤️

We zijn trots om te bevestigen dat onze samenwerking met 505 Games zal worden voortgezet met een release van Ovosonico’s diepe, interactieve avonturengame Last Day of June, die voor het eerst in fysieke vorm beschikbaar is op de Nintendo Switch™.

Er zullen in totaal slechts 5.000 exemplaren worden gedrukt, die op de laatste dag van juni, woensdag 30 juni om 18.00 uur BST (10.00 uur PT/13.00 uur ET) in de verkoop gaan – wereldwijd exclusief verkrijgbaar op superraregames.com.

In de typische Super Rare Games-traditie bevat deze zeldzame gedrukte fysieke release alle huidige inhoud op de winkelwagen, een full-colour handleiding, interieurillustraties, een exclusieve sticker en drie willekeurig geselecteerde ruilkaarten uit de set van vijf kaarten. Fans hoeven niet lang te wachten, want de titels van Super Rare Games worden snel na de uitverkoop geleverd.

Over Last Day Of June

Een door het hart gedreven zoektocht

Last Day of June is geïnspireerd op het beklijvende nummer Drive Home van Steven Wilson. Nagemaakt als een interactief avontuur, neemt Last Day of June spelers mee op een diepgaande en aangrijpende reis.

Poëzie in beweging

Een ware artistieke innovatie in het visualiseren van een bitterzoet verhaal verteld in een gastvrije, schilderachtige wereld die de schoonheid van leven en liefde laat zien, maar ook de tegenstellingen van verlies.

Empathie door ervaring

Vastbesloten om zijn geliefde te redden en gevoed door de kracht van verdriet, laat Carl spelers kennismaken met de laatste dag van juni. Maar terwijl ze met het verhaal omgaan, zullen spelers van kijker evolueren naar een personage dat diep in het verhaal verweven is.

Puzzel die het lot verandert

Herbeleef de laatste dag van juni door terug in de tijd te reizen door haar schilderijen in een poging de resultaten van de noodlottige en laatste rit naar huis te veranderen door emotioneel uitdagende puzzels op te lossen.

Interactieve verhalen vertellen

Het verhaal van Carl en June vordert op belangrijke momenten waarop levensveranderende beslissingen moeten worden genomen, maar spelers moeten mogelijk onbedoelde gevolgen hebben die nieuwe dilemma’s en mogelijk nieuwe kansen creëren.