Super Rare Games – Volgende fysieke release – Littlewood

Super Rare Games – Volgende fysieke release – Littlewood

Super Rare Games heeft bevestigd dat de stad/boerensim Littlewood de volgende zal zijn die een exclusieve fysieke release krijgt.

Er zullen 4.000 standaardexemplaren beschikbaar zijn, met elk een full-colour handleiding, interieurillustraties, exclusieve sticker en drie willekeurige ruilkaarten uit een set van vijf kaarten.

Littlewood wordt op 5 augustus 2021 (10.00 uur PT/13.00 uur ET) via de winkel van Super Rare Games besteld.

De wereld is al gered – nu is het tijd om te herbouwen en te ontspannen! 🏙️

Met trots kondigen we onze samenwerking met SmashGames aan voor de release van hun ontspannende RPG en stedenbouwsim Littlewood, die voor het eerst in fysieke vorm beschikbaar is op de Nintendo Switch™.

Er zullen in totaal slechts 4.000 exemplaren worden gedrukt, die op 5 augustus om 18:00 uur BST (10:00 PT/1pm ET) in de verkoop gaan – wereldwijd exclusief verkrijgbaar op superraregames.com.

In de typische Super Rare Games-traditie bevat deze zeldzame gedrukte fysieke release alle huidige inhoud op de winkelwagen, een full-colour handleiding, interieurillustraties, een exclusieve sticker en drie willekeurig geselecteerde ruilkaarten uit de set van vijf kaarten. Fans hoeven niet lang te wachten, want de titels van Super Rare Games worden snel na de uitverkoop geleverd.

Over Littlewood

De wereld is al gered. Nu is het tijd om je stad weer op te bouwen, nieuwe hobby’s onder de knie te krijgen en levenslange vriendschappen te smeden in deze vredige en ontspannende RPG.

Je hebt de Duistere Tovenaar verslagen. De wereld van Plechtig is eindelijk in vrede, maar tegen welke prijs? Je weet het niet meer precies…

DE HELD DIE DE WERELD REDDE.

+Verken de uitgestrekte wereld van Plechtig. Betoverde bossen, bruisende vissersdorpen en donkere mijngrotten zijn enkele van de weinige plaatsen om te bezoeken.

+Ontmoet stedelingen en overtuig ze om in je stad te blijven. Misschien ontgrendelt het ontmoeten van mensen je herinneringen aan het verleden…

+Verzamel zeldzame voorwerpen en materialen die over de hele wereld zijn gevonden en breng ze terug naar je stad om te verkopen en te knutselen!

PAS JE STAD AAN

+Oogst materialen door hout te hakken, ertsen te delven, insecten te vangen en te vissen in rivieren en vijvers!

+Ontgrendel nieuwe gebouwen om te bouwen door nieuwe stedelingen te ontmoeten. Wil je een taverne of een houtzagerij? Wat dacht je van een vissershut of een magische bibliotheek? Het ontwerp van je stad is helemaal aan jou!

+Volg de verzoeken van uw stedelingen. Sommigen willen misschien hoger wonen, anderen willen misschien omringd zijn door bomen en water. Als je aan de verzoeken van je stedelingen voldoet, verdien je hun hart en ontgrendel je nieuwe relatiepaden.

MASTER NIEUWE HOBBY’S & AMBACHTEN

+Verzamelen: of je nu fruit plukt of onkruid plukt, je verzamelvaardigheid gaat omhoog! De Verzamelaarshandschoen is nodig om deze vaardigheid te ontgrendelen.

+Mijnbouw: op zoek naar glanzende ertsen om te verzamelen? Geïnteresseerd in zeldzame materialen om te knutselen? Dan is mijnbouw iets voor jou!

+Houtzagen: die vervelende bomen en puin die overal in de stad opduiken, moeten worden gekapt! Hout is een essentieel materiaal voor het bouwen van nieuwe constructies en meubels.

Ad