Super Rare Games – Volgende fysieke release – Lonely Mountains: Downhill

Super Rare Games – Volgende fysieke release – Lonely Mountains: Downhill

Super Rare Games bevestigden dat het op fysica gebaseerde fietsavontuur Lonely Mountains: Downhill de volgende in de rij zal zijn om een ​​exclusieve fysieke release te krijgen.

Er zullen 5.000 standaardkopieën beschikbaar zijn – met elk een handleiding in kleur, interieurillustraties, exclusieve sticker en drie willekeurige ruilkaarten uit een set van vijf kaarten.

De game kan op 18 februari 2021 (18:00 GMT / 10:00 PT / 13:00 ET) worden besteld via de winkel van Super Rare Games.

Maak je klaar voor een spannende rit!

We zijn trots om onze samenwerking met Megagon Industries en Thunderful Games te onthullen om deze zen-achtige, op fysica gebaseerde downhill-racegame voor het eerst in fysieke vorm op de Nintendo Switch ™ uit te brengen.

Er zullen in totaal slechts 5.000 exemplaren worden gedrukt, die op 18 februari om 18.00 uur GMT (10.00 uur PT / 13.00 uur ET) in de verkoop gaan voor ongeveer £ 27 (exclusief btw en verzendkosten) – wereldwijd exclusief verkrijgbaar op superraregames.com. 

In de typische Super Rare Games-traditie bevat deze zeldzame fysieke uitgave alle huidige inhoud van de wagen, een handleiding in kleur, interieurillustraties, een exclusieve sticker en drie ruilkaarten die willekeurig zijn geselecteerd uit de set met vijf kaarten. Alle exemplaren zullen ook voorzien zijn van een gladde hoes voor verzamelaars. Fans hoeven niet lang te wachten, want Super Rare Games-titels worden snel na de verkoop verzonden.

Over Lonely Mountains: Downhill

Alleen jij en je fiets – maak een spannende rit door een ongerept berglandschap. Baan je een weg door dichte bossen, smalle paden en woeste rivieren. Race, spring, glij en probeer niet te crashen – helemaal van de top tot de vallei!

Belangrijkste kenmerken:

  • Reis naar de Lonely Mountains! Rijd langs stille bergmeren, majestueuze bossen en steile canyons
  • Met een aangepast natuurkundig systeem kun je voorzichtig van rotsblok naar rotsblok vallen, over afgronden sprinten of door modderige gronden glijden
  • Vind je eigen weg – neem een ​​ontspannende schilderachtige route of ga offroad om de snelste weg naar de finish te vinden!
  • Geen publiek, geen afzetlinten – ervaar een prachtige natuur, ongerept door mannen
  • Vind de perfecte fiets voor je speelstijl en ontgrendel tientallen verfklussen en outfits!
  • Concurreer met vrienden en bewijs je hardloopvaardigheden op de klassementen
Ad