Super Rare Games – Volgende fysieke release – Metal Unit

Super Rare Games – Volgende fysieke release – Metal Unit

Super Rare Games heeft bevestigd dat de actie-platformgame Metal Unit de volgende is die een exclusieve fysieke release krijgt.

Er zullen 4.000 standaardexemplaren beschikbaar zijn, waarbij elk exemplaar een full-colour handleiding, interieurillustraties, exclusieve sticker en ruilkaarten bevat. De game kan op 7 oktober 2021 (10.00 uur PT/13.00 uur ET) worden besteld via de winkel van Super Rare Games.

Maak je geschikt, opgestart en klaar voor actie!

Met trots kondigen we onze samenwerking met NEOWIZ aan met de release van hun uitgestrekte zijwaarts scrollende actie-platformgame Metal Unit, die voor het eerst in fysieke vorm beschikbaar is op de Nintendo Switch™.

Er zullen in totaal slechts 4.000 exemplaren worden gedrukt, die op 7 oktober om 18.00 uur BST (10 uur PT/13 uur ET) in de verkoop gaan – wereldwijd exclusief verkrijgbaar op www .superraregames.com

In de typische Super Rare Games-traditie bevat deze zeldzame gedrukte fysieke release alle huidige inhoud op de winkelwagen, een full-colour handleiding, interieurillustraties, een exclusieve sticker en ruilkaarten. Fans hoeven niet lang te wachten, want de titels van Super Rare Games worden snel na de uitverkoop geleverd.

video
play-rounded-fill

Over Metal Unit

Metal Unit is een uitgestrekt zijwaarts scrollend platformspel met roguelite-functies. Speel als Joanna, een soldaat op een missie om haar verraderlijke zus gevangen te nemen. Draag het M-Unit 11-pak en vecht tegen monsters en buitenaardse wezens terwijl je de waarheid over de mensheid ontdekt.

Ad