Super Rare Games – Volgende fysieke release Mundaun

Super Rare Games – Volgende fysieke release Mundaun

Super Rare Games heeft bevestigd dat het atmosferische horroravontuur Mundaun de volgende zal zijn voor een exclusieve fysieke release voor Nintendo Switch. Er zullen 4.000 standaardexemplaren beschikbaar zijn – elk met een full-colour handleiding, interieurillustraties, exclusieve sticker en ruilkaarten.

Mundaun wordt op 25 november 2021 (10:00 PT/1pm ET) besteld via de winkel van Super Rare Games.

Begeef je op een angstaanjagend avontuur!

Met trots bevestigen we onze samenwerking met Hidden Fields en MWM Interactive voor hun sfeervolle horroravonturenspel Mundaun zal voor het eerst in fysieke vorm beschikbaar zijn op de Nintendo Switch™.

Er zullen in totaal slechts 4.000 exemplaren worden gedrukt, die op 25 november om 18.00 uur GMT (10.00 uur PT/13.00 uur ET) in de verkoop gaan – wereldwijd exclusief verkrijgbaar op www.superraregames.com 

In de typische Super Rare Games-traditie bevat deze zeldzame gedrukte fysieke release alle huidige inhoud op de winkelwagen, een full-colour handleiding, interieurillustraties, een exclusieve sticker en ruilkaarten. Fans hoeven niet lang te wachten, want de titels van Super Rare Games worden snel na de uitverkoop verzonden.

video

Over Mundaun

Een liefdevol met de hand getekend horrorverhaal dat zich afspeelt in een donkere, afgelegen vallei van de Alpen.

Na het vernemen van de mysterieuze dood van zijn grootvader in een brand, reist de hoofdpersoon voor het eerst sinds zijn kindertijd naar Mundaun. Hij zal al snel ontdekken dat iets ouds en duivels de overgebleven bewoners achtervolgt. De zoektocht naar de betekenis achter deze sinistere gebeurtenissen neemt de speler mee op een odyssee op de Mundaun-berg: van steile weiden over steenachtige velden naar de met sneeuw bedekte top.

Mundaun is een liefdevol met de hand geschreven horrorverhaal dat zich afspeelt in een donkere, afgelegen vallei van de Alpen. Verken verschillende gebieden vol geheimen om te ontdekken, overleef vijandige ontmoetingen, bestuur voertuigen, vul je inventaris en los een verscheidenheid aan handgemaakte puzzels op.

Belangrijkste kenmerken:

  • Dompel jezelf onder in een unieke setting: een alpenwereld waar realiteit en mythe met elkaar verweven zijn.
  • Ervaar een unieke esthetiek in grijstinten dankzij met de hand geschreven texturen.
  • Verken gevarieerde en open niveaus van groene weiden tot besneeuwde bergtoppen. Pas op voor de wezens die door het landschap zwerven.
  • Voorraadsysteem om je te concentreren op het verzamelen, ontdek de verhaalgeheimen.
  • Vreesweerstandsfactor – Een “oorzaak en gevolg” voor de speler in het spel, bijvoorbeeld: hoe sterker de angst, hoe langzamer je beweegt.
  • Los puzzels op die in de gamewereld zijn geïntegreerd terwijl je de berg opgaat.
  • Interactie met zijn excentrieke inwoners die zelfs hun eigen obscure gesproken taal hebben.
  • Bedien voertuigen zoals sleeën en hooiladers.
  • Ontdek het duistere geheim achter de dood van grootvader.