Super Rare Games – Volgende fysieke release – Necrobarista

Super Rare Games – Volgende fysieke release – Necrobarista

Super Rare Games heeft aangekondigd dat Necrobarista de volgende fysieke release voor Nintendo Switch zal zijn. De filmische visuele roman wordt gemaakt in een oplage van 4.000 exemplaren. Elk exemplaar heeft alle huidige inhoud in zijn winkelwagen. Onze release is de definitieve Final Pour-editie, die een full-color handleiding, interieurkunst, een exclusieve sticker en ruilkaarten bevat.

video
play-rounded-fill

Over Necrobarista

In dit café in een steegje in Melbourne krijgen de doden een laatste avond de tijd om met de levenden rond te hangen en een lekkere warme kop koffie te drinken. Necrobarista is een unieke kijk op het visuele romangenre. Het is gemaakt met zowel films als anime in gedachten. Volg een groep interessante en verschillende mensen terwijl ze proberen de ‘hipster’-koffiecultuur van Melbourne, de moraliteit van necromantie en hoe ze los te laten te ontdekken.

Belangrijkste kenmerken

  • Zeer gestileerd – Volledig 3D-filmische presentatie die leent van het uiterlijk van anime.
  • Kevin Penkin, die de muziek schreef voor Florence, Made in Abyss en Norn9, werd genomineerd voor een BAFTA.
  • First-person avontuur: gebruik free-roaming first-person scènes om de wereld van de Terminal en fantasie Melbourne te verkennen.
  • Een kleurrijke cast van personages, waaronder goon-sack-robots, alchemistische koffie en Ned Kelly, een Australische volksheld.
  • Ondersteuning voor vele talen: Ondersteuning voor 14 talen, waaronder Koreaans, Arabisch en Japans.

Necrobarista zal beschikbaar zijn voor pre-order op 8 september om 10.00 uur PT, 13.00 uur. ET, en 18.00 uur. in het Verenigd Koninkrijk. Super Rare Games begint met het aannemen van bestellingen. Je hoeft niet te lang te wachten, want de titels van Super Rare Games worden snel verzonden nadat ze uitkomen.