Super Rare Games – Volgende fysieke release – Octahedron

Super Rare Games – Volgende fysieke release – Octahedron

Super Rare Games onthulde officieel het psychedelische puzzelspel Octahedron als hun volgende fysieke release van Nintendo Switch.

Er zijn 4.000 standaardkopieën beschikbaar voor £ 29,99 – elk exemplaar heeft een omkeerbaar omslag, een handleiding in kleur, een exclusieve sticker en 3 ruilkaarten.

De game is vanaf 30 januari 2020 te koop via de storefront van Super Rare Games.

video
play-rounded-fill

Super Rare Games kondigde hun samenwerking met Demimonde aan om Octahedron fysiek uit te brengen voor de Nintendo Switch ™. Pre-orders voor het spel openen op 30 januari, exclusief bij superraregames.com.

De fysieke release bevat twee exclusieve functies voor de boxed-versie, een geheel nieuwe eenvoudige modus voor het geval het te moeilijk wordt en een Japanse taaloptie.

Over Octahedron

Surf door een pulserende onderwereld op platforms die je uit de lucht haalt, waar en wanneer je maar wilt, in deze psychedelische actieplatformer. Ontgrendel verwoestende vaardigheden op meer dan 50 handgemaakte niveaus terwijl je de zwaartekracht tart op een pompende beat.

Bak vijanden met laserstralen, verkruimel muren en los puzzels op, terwijl obstakels en vijanden meebewegen. Stijg op door de ondergrondse wereld van Veetragoul terwijl je jezelf verliest aan een pulserende soundtrack van Chipzel, Andre Sobota, Derek Howell en Monomirror.

Geniet van gloednieuwe functies en content exclusief voor de Nintendo Switch Edition: nieuwe tijdritmedailles, tientallen nieuwe speciale uitdagingen en nieuwe ontgrendelbare functies na de game.

De Super Rare-editie bevat een handleiding van 20 pagina’s in kleur, interieurafbeeldingen, exclusieve sticker en drie ruilkaarten willekeurig gekozen uit de set met vijf kaarten.