Super Rare Games – Volgende fysieke release – Project Warlock

Super Rare Games – Volgende fysieke release – Project Warlock

Super Rare Games bevestigde dat FPS Project Warlock in retrostijl de volgende in de rij zal zijn om een ​​exclusieve fysieke release te krijgen.

Er zullen 4.000 standaardkopieën beschikbaar zijn – met elk een handleiding in kleur, interieurillustraties, exclusieve sticker en drie willekeurige ruilkaarten uit een set van vijf kaarten.

De game kan op 28 januari 2021 (18.00 uur GMT / 10.00 uur PT / 13.00 uur ET) worden besteld via de winkel van Super Rare Games.

Project Warlock fysiek

Retro-geïnspireerde first-person shooter Project Warlock krijgt volgende week een fysieke Switch-release!

We zijn trots om onze samenwerking met Buckshot Software en Crunching Koalas te onthullen om deze actievolle, old-school first-person shooter voor het eerst in fysieke vorm op de Nintendo Switch ™ uit te brengen.

Er worden in totaal slechts 4.000 exemplaren gedrukt, die op 28 januari om 18.00 uur GMT (10.00 uur PT / 13.00 uur ET) in de verkoop gaan voor ongeveer £ 27 / £ 39,50 (exclusief btw en verzendkosten) – wereldwijd exclusief verkrijgbaar op superraregames.com.

In de typische traditie van Super Rare Games bevat deze zeldzame fysieke uitgave alle inhoud van de wagen, een handleiding in kleur, interieurillustraties, een exclusieve sticker en drie ruilkaarten die willekeurig zijn geselecteerd uit de set met vijf kaarten. Fans hoeven niet lang te wachten, want Super Rare Games-titels worden snel na de verkoop verzonden.

Over Project Warlock

Een man en zijn wapens. Word een mysterieuze Warlock die op een gevaarlijke missie begint om al het kwaad uit te roeien. Leg je vinger op de trekker en reis door tijd en ruimte om grote schade aan te richten zoals in de gouden dagen van snelle, adrenaline-pompende first person shooters, die je urenlang superleuk bloedbad bezorgen. Laten we rocken en rollen!

Verken 60 enorme levels in vijf omgevingen, van een bevroren Antarctische basis tot het zand van Egypte tot de middeleeuwse kastelen en kerkhoven. Vind sleutels om passages te ontgrendelen, onthul geheime caches met munitie en goud, gebruik liften en verborgen knoppen om toegang te krijgen tot nieuwe gebieden. Daal uiteindelijk af naar de hel om de ultieme uitdaging aan te gaan en als overwinnaar tevoorschijn te komen.

Bestrijd tonnen vijanden, van vliegende demonen tot robots van vijf verdiepingen, die muren en vloeren bespatten met hun bloed en brokken. Ontwijk kogels en projectielen, bedenk strategieën en wapens die het beste werken tegen elk van de vervelende schurken. Leer hun bewegingen en blijf een stap voor om te overleven door de levels. Neem het op tegen megabosses in enorme eindarena’s om elke wereld te voltooien.

Breid je arsenaal uit met nieuwe wapens die je onderweg tegenkomt. Van krachtige messen tot enorme wapens, verzamel en ontwikkel je favoriete uitrusting en beheers het ambacht van bloedbad. Bereik het enorme arsenaal van 38 soorten wapens en leer hun geheime trucs om snel maximale schade aan te richten! Grijp munitie en spuug een reeks kogels, vlammenmuren en uitbarstingen van magische schoten uit om vijanden neer te halen die zo dom zijn om je in de weg te staan.

Ontwikkel je held zoals jij dat wilt, door tussen elk niveau upgradepunten en extraatjes toe te wijzen aan de favoriete vaardigheden. Ontwikkel en upgrade spreuken en wapens om je unieke personage te creëren door middel van het spel, en gebruik hun krachten om het spel onder de knie te krijgen in speltypen met een hogere moeilijkheidsgraad.

Ad