Super Rare Games – Volgende fysieke release – Röki

Super Rare Games – Volgende fysieke release – Röki

Super Rare Games heeft bevestigd dat de avonturengame Röki de volgende in de rij zal zijn om een ​​exclusieve fysieke release te krijgen.

Er zullen 4.000 standaardexemplaren beschikbaar zijn, met elk een full-colour handleiding, interieurillustraties, exclusieve sticker en drie willekeurige ruilkaarten uit een set van vijf kaarten. De game kan op 26 augustus 2021 (10.00 uur PT/13.00 uur ET) worden besteld via de winkel van Super Rare Games.

video
play-rounded-fill

Vind je moed en bereid je voor op een avontuur! ❄️

Met trots kondigen we onze samenwerking met Polygon Treehouse en United Label aan met de release van hun besneeuwde sprookjesachtige avonturengame Röki, die voor het eerst in fysieke vorm beschikbaar is op de Nintendo Switch™.

Er zullen in totaal slechts 4.000 exemplaren worden gedrukt, die op 26 augustus om 18:00 uur BST (10:00 PT/1pm ET) in de verkoop gaan – wereldwijd exclusief verkrijgbaar op superraregames.com.

In de typische Super Rare Games-traditie bevat deze zeldzame gedrukte fysieke release alle huidige inhoud op de winkelwagen, een full-colour handleiding, interieurillustraties, een exclusieve sticker en drie willekeurig geselecteerde ruilkaarten uit de set van vijf kaarten. Fans hoeven niet lang te wachten, want de titels van Super Rare Games worden snel na de uitverkoop verzonden.

Elk duister sprookje heeft zijn monster

Herontdek magie en breng je avontuur in kaart door deze vergeten noordelijke wereld van mysterie en monsters. Vind je moed, ontdek verborgen paden, los oude puzzels op en reis dieper door het ijzige land om de waarheid te leren kennen.

We gaan met Tove op een fantastische reis om haar familie te redden. Een reis die haar diep meeneemt in een verborgen en lang vergeten wereld van verloren folklore vol vreemde locaties en zelfs vreemdere wezens.

Verken de oude wildernis, los de mysteries op en red je gezin in dit moderne avonturenspel voor iedereen.

ONTDEK een levend sprookjesbos

Verken een rijke, betoverende noordelijke wereld vol mysterie en monsters; gevuld met details en tot leven gebracht door Roki’s kenmerkende grafische stijl.

Maak vrienden met MONSTERS

Zoek de oude en magische wezens van de Scandinavische wildernis; sommige zijn vriendelijk, sommige niet zo veel! Röki heeft een rijke cast van unieke ‘griezelige maar schattige’ personages – ontdek onze eigen kijk op Scandinavische folklore.

ZOEK naar lang vergeten items

De oude wildernis heeft veel geheimen. Ga op zoek naar lang vergeten voorwerpen om je te helpen tijdens je avontuur.

LOS de raadsels van de wildernis op

Röki is een spel van hersens, niet van spierkracht. Kun jij oude paden ontgrendelen en de raadsels van de ouden oplossen?

STEL je reis in kaart

Tove brengt haar vooruitgang in kaart in haar vertrouwde dagboek – het is haar graaldagboek. Breng onbekende regio’s in kaart, duik in de rijke Scandinavische folklore, verzamel buit en verdien unieke ‘wildernisverkenner’-badges.

Een AVONTUUR voor IEDEREEN

Röki is een avonturenspel voor ALLE gamers – met zijn geweldloze gameplay, toegankelijke bedieningselementen en universele thema’s. Het spel is uniek ontworpen om een ​​uitdaging te vormen, maar ook om een ​​helpende hand te bieden wanneer avonturiers het nodig hebben. Een echt moderne kijk op het genre van avonturengames.

Ad