Super Rare Games – Volgende fysieke release – Super Crush KO

Super Rare Games – Volgende fysieke release – Super Crush KO

Super Rare Games heeft bevestigd dat de brawler/shoot-em-up hybride Super Crush KO de volgende zal zijn voor een exclusieve fysieke release.

Er zullen 2.000 standaardexemplaren beschikbaar zijn, elk met een full-colour handleiding, interieurkunst, exclusieve sticker en drie willekeurige ruilkaarten uit een set van vijf kaarten. Daarnaast biedt Super Rare Games 2.000 exemplaren van de game aan met een exclusieve SteelBook.

De game kan op 22 juli 2021 (10:00 PT/1pm ET) worden besteld via de winkel van Super Rare Games.

Rits je jas dicht en maak je klaar om te vechten!

We zijn trots om onze samenwerking met Vertex Pop te bevestigen met een release van hun neon-geïnfuseerde brawler/shoot-em-up hybride Super Crush KO, voor het eerst in fysieke vorm beschikbaar op de Nintendo Switch™. Er zullen in totaal slechts 4.000 exemplaren worden gedrukt, waaronder 2.000 SteelBooks-edities, die op 22 juli om 18.00 uur BST (10.00 uur PT/13.00 uur ET) in de verkoop gaan – wereldwijd exclusief verkrijgbaar op superraregames.com. In de typische Super Rare Games-traditie bevat deze zeldzame gedrukte fysieke release alle huidige inhoud op de winkelwagen, een full-colour handleiding, interieurillustraties, een exclusieve sticker en drie ruilkaarten die willekeurig zijn geselecteerd uit de set van vijf kaarten.</p >

Alle exemplaren van Super Crush KO worden ook geleverd met een speciaal stickervel. Fans hoeven niet lang te wachten, want de titels van Super Rare Games worden snel na de uitverkoop geleverd.

Over Super Crush KO

Verpletter robots, red je kat… oh, en ook de wereld!

Super Crush KO is een razendsnelle vechtpartij die zich afspeelt in een levendige stad in de nabije toekomst. Rits je favoriete neonjack dicht en combineer je een weg door zwermen dodelijke robots om je ontvoerde kitten te redden en, terwijl je toch bezig bent, de mensheid te redden van een AI-apocalyps.

  • Bliksemsnelle gameplay die run-n-gun-actie naadloos combineert met intense beat-em-up-gevechten
  • Lanceer, jongleer en schiet golven robots uit de lucht in stijlvolle, eenvoudig uit te voeren combo’s
  • Houd je score van vijand naar vijand oplopend met donderende grondvernietigingen, hoogvliegende luchtaanvallen en de verwoestende Super Beam
  • Blaas door een levendige wereld geïnspireerd door kleurrijke stedelijke stadsgezichten en pastelkleurige skylines
  • Online leaderboards en rangschikkingssystemen zorgen ervoor dat je terugkomt naar S-Rank over 20 uitdagende levels