Super Rare Games – Volgende fysieke release – The Lion’s Song + The Flower Collectors

Super Rare Games – Volgende fysieke release – The Lion’s Song + The Flower Collectors

Super Rare Games heeft bevestigd dat een 2-in-1-pakket met zowel The Lion’s Song als The Flower Collectors de volgende in de rij zal zijn om in de verkoop te gaan.

Er zullen 4.000 standaardexemplaren beschikbaar zijn, met elk een full-color handleiding, interieurillustraties, exclusieve sticker en drie willekeurige ruilkaarten uit een set van vijf kaarten.

De game kan op 10 juni 2021 worden besteld via de winkel van Super Rare Games (18.00 uur BST/10 uur PT/1 uur ET).

2 in 1 pakket

Met trots kondigen we aan dat we samenwerken met Mi’pu’mi Games met de release van hun point-and-click verhalende game The Lion’s Song en hun moordmysterie-avontuur The Flower Collectors, beschikbaar in fysieke vorm voor de eerste keer op de Nintendo Switch™.

Er zullen in totaal slechts 4.000 exemplaren worden gedrukt, die op 10 juni om 18.00 uur BST (10.00 uur PT/13.00 uur ET) in de verkoop gaan – wereldwijd exclusief verkrijgbaar op superraregames.com. Beide games zitten op één cartridge met een omkeerbare hoes die elke titel vertegenwoordigt.

In de typische Super Rare Games-traditie bevat deze zeldzame gedrukte fysieke release alle huidige inhoud op de winkelwagen, een full-colour handleiding, interieurillustraties, een exclusieve sticker en drie willekeurig geselecteerde ruilkaarten uit de set van vijf kaarten. Fans hoeven niet lang te wachten, want de titels van Super Rare Games worden snel na de uitverkoop geleverd.

Over The Lion’s Song

“The Lion’s Song” is een verhalend avonturenspel. Het is doordrenkt van de geschiedenis van het begin van de 20e eeuw en richt zich op een cast van Oostenrijkse kunstenaars en wetenschappers, waarbij elke aflevering hun intieme strijd met creativiteit en inspiratie nader bekijkt.

“The Lion’s Song” speelt zich af tegen de achtergrond van Oostenrijk in het begin van de 20e eeuw, waarbij elke aflevering een ander personage volgt. Elk personage heeft een uitzonderlijke geest en de game trekt spelers mee in een verhaal van persoonlijke strijd om creativiteit, menselijke connecties en inspiratie : een getalenteerde componist die vlak voor haar doorbraakconcert last heeft van een writer’s block, een opkomende schilder die door zijn uitdagingen heen groeit en een briljante wiskundige die haar stem probeert te laten horen in een mannenwereld.

De keuzes die spelers maken in “The Lion’s Song” zullen een directe impact hebben op de verhaallijnen van alle toekomstige afleveringen en uiteindelijk bepalen of de hoofdrolspelers het succes vinden waar ze voor werken.

Over The Flower Collectors

Barcelona, ​​1977. Een ex-politieagent in een rolstoel is getuige van een moord en werkt samen met een jonge ambitieuze journalist om de waarheid aan het licht te brengen. Met camera, verrekijker en zender in de hand ontdek je de geheimen van de stad vanaf je balkon in dit speurende detectivemysterie.

Op een stormachtige nacht ben je getuige van een moord. Vastbesloten om de waarheid te achterhalen, sluit je een onwaarschijnlijke alliantie met de jonge ambitieuze journaliste Melinda en start je onderzoek.

Samen los je een complex mysterie op door de geheimen van nietsvermoedende buren te ontrafelen.

Geïnspireerd door klassieke misdaadfilms en games zoals Campo Santo’s Firewatch, is The Flower Collectors een detectiveverhaal met heel veel hart.

  • Los een boeiend moordmysterie op met een ongewone verhaallijn
  • Ontmoet een groot aantal kleurrijke antropomorfe personages in een weelderige, sfeervolle wereld
  • Onderzoek met je verrekijker, camera en zender om buurtgeheimen vanaf je balkon te ontdekken
  • Maak een misdaadchronologie om erachter te komen wie wie is
  • Ondervraag priesters, bedelaars, clubzangers en nieuwsgierige oude dames
  • Duik in de unieke setting van post-Franco Barcelona in de jaren 70
  • Benadrukt personages, wereldopbouw en verhaal boven vaardigheidsuitdagingen
Ad