Super Rare Games – Volgende fysieke release – Transiruby

Super Rare Games – Volgende fysieke release – Transiruby

Transiruby, een metroidvania-game, is de volgende in de rij voor een exclusieve fysieke release, volgens Super Rare Games! Er zullen 4.000 standaardexemplaren beschikbaar zijn, elk met een handleiding in kleur, artwork aan de binnenkant, een sticker in beperkte oplage en ruilkaarten.

Op 24 november 2022 (10.00 uur PT/13.00 uur ET) is de game te koop in de winkel van Super Rare Games.

Een nieuw metroidvania-spel van de ontwikkelaars van ‘Kamiko’ en ‘Fairune’. Sluit je aan bij SKIPMORE, Flyhigh Works en ons terwijl we een fascinerend continent vanuit een andere dimensie verkennen in Transiruby, een futuristische metroidvania die nu voor het eerst in fysieke vorm toegankelijk is op de Nintendo SwitchTM.

Er zullen slechts 4.000 exemplaren worden geproduceerd en ze zullen op 24 november om 18.00 uur GMT (10.00 uur PT/13.00 uur ET) te koop zijn, exclusief op superraregames.com.

De zeldzame fysieke versie bevat alle huidige inhoud van het wagentje, een handleiding in kleur, artwork aan de binnenkant, een unieke sticker en ruilkaarten, zoals gebruikelijk is voor Super Rare Games. Fans hoeven ook niet lang te wachten, want Super Rare Games-games komen kort nadat ze zijn uitgebracht uit.

Over Transiruby

“Transiruby” is een metroidvania-game waarin je de omgeving verkent als Siruby, een cyborg-hoofdrolspeler. Hak en schiet je een weg er doorheen om de verborgen geheimen te ontdekken!

Uit het niets is een vreemd land uit een ander rijk opgedoken… Siruby, een tienercyborg die door de ruimte dwaalt, komt toevallig voorbij. Ze gaat op pad om dit nieuwe gebied te verkennen met haar trouwe AI-maatje ‘Ne-com’.

Terwijl je Siruby vergezelt op haar reis, ontmoet je andere personages zoals ‘Yamato’, een interessant cyborgmeisje, en ‘Douglas’, een schatzoeker.

Skipmore, de makers van “Kamiko” en “Fairune”, heeft een nieuwe metroidvania-game uitgebracht!

Verwacht meer actie van hoge kwaliteit… met een mix van mysteries en puzzels oplossen

Snelle, stressvrije zwaardactie Verzamel gouden “Tranchips” om naar het volgende niveau te gaan!

Gebruik een elementpistool om vijanden te bevriezen, zodat je ze als houvast kunt gebruiken!

Het spel is verbeterd met een perfecte mix van puzzels en raadsels!

Siruby is een cyborg, wat betekent dat ze kan veranderen in een vliegtuig en een motor!