Super Rare Games – Volgende fysieke release – Tricky Towers: Collector’s Edition

Super Rare Games – Volgende fysieke release – Tricky Towers: Collector’s Edition

Super Rare Games heeft bevestigd dat Tricky Towers, een gezelschapsspel met puzzels, hun volgende fysieke Nintendo Switch-release zal zijn.

Er zullen 4.000 standaardkopieën beschikbaar zijn – elk exemplaar inclusief een 12 pagina’s tellende handleiding in kleur, interieurkunstwerken, exclusieve sticker en drie willekeurige ruilkaarten uit een set van vijf kaarten. Bovendien bevat de game alle zes DLC’s voor de game op één cartridge!

De game kan worden gereserveerd via de etalage van Super Rare Games.

Nieuwe fysieke release

Super Rare Games is ongelooflijk trots om hun samenwerking met WeirdBeard aan te kondigen om Tricky Towers: Collector’s Edition fysiek uit te brengen op de Nintendo Switch ™.

Er zijn wereldwijd slechts 4.000 exemplaren beschikbaar – pre-orders voor de game zijn op 28 mei open voor £ 32,40 (ongeveer $ 33 USD / 36,27 €) – exclusief op superraregames.com.

Met alle 6 DLC-pakketten op de cartridge is dit de meest complete versie van het op fysica gebaseerde party-puzzelspel tot nu toe. De Super Rare-editie bevat ook een 12 pagina’s tellende handleiding in kleur, interieurkunstwerken, exclusieve sticker en drie ruilkaarten die willekeurig zijn gekozen uit de set van vijf kaarten.

video
play-rounded-fill

Over Tricky Towers: Collector’s Edition

Met je briljante gewaad en magische krachten is het tijd om enkele Tricky Towers te bouwen!

Tricky Towers is een op fysica gebaseerd torenbouwspel voor meerdere spelers. In een spelletje Tricky Towers stapel je je stenen om een ​​stabiele toren te maken en probeer je die van je tegenstanders omver te werpen. Om het nog spannender te maken, kun je magie gebruiken om je structuur te ondersteunen en de duistere spreuken van je rivalen af ​​te weren in dit hectische fysica-gezelschapsspel.

Tricky Towers biedt lokale en online multiplayer met maximaal 4 spelers in Race, Survival en Puzzle-modus. Het bevat ook 50 proefversies voor één speler, zodat spelers hun vaardigheden kunnen testen of oefenen voor online spelen.

Met overal spreuken en neerstortende stenen zorgt Tricky Towers voor een chaotische tijd!

De Collector’s Edition-release bevat ook de zes eerder uitgebrachte DLC-packs op de cartridge: Gem Bricks, Candy Bricks, Holographic Bricks, Galaxy Bricks, Spirit Animal Pack en Indie Friends (met personages uit Octodad, TowerFall, Lethal League, Nuclear Troon en meer!)